Föreläsningar

Boka mig till din skola, ditt event eller ditt företag.

En lärande föreläsning om vad psykisk ohälsa är och vikten av att ha en öppen dialog och öppet sinne när det kommer till området. Låt dig även inspireras av hur man trots motgång, mörker och hopplöshet kan komma tillbaka, starkare och mer välmående. 

”Att vara människa är inte lätt. Det är många pusselbitar som ska falla på plats och saknas det en bit så är det lätt att man tappar kontrollen. Det är en konst att vara människa och vi har alla olika förutsättningar när det kommer till att hantera motgångar och mentala påfrestningar. Oavsett vilken typ av människa man är, så besitter vi alla kraften att ta tillbaka kontrollen över vårt liv och vår hälsa. Med rätt inställning och motivation kan även du, likt alla andra skapa dig ett härligt och balanserat välmående och vardag.” – Robin Araya

Föreläsningar är till för att inspirera om hur du kan ta kontrollen över ditt liv och ditt mående, hur du skapar mål, motivation, drivkraft och en hälsosammare vardag. Förutom att jag delar med mig av mina egna erfarenheter, får du även ta del av mina bästa och mest effektivaste strategier och tips på hur man kan tänka, hantera och arbeta sig till ett bättre välbefinnande – allt för att uppnå sin fulla potential som människa.

För alla förtjänar att må bra. Låt mig försöka hjälpa dig att komma igång.

 

Sedan starten av Konstenattvaramanniska.com, 2017 har jag idag blivit en av Sveriges största bloggar inom psykisk hälsa och ohälsa. Nu är jag redo att ge mig ut i Sverige på föreläsningsuppdrag och inspirera och motivera andra. Det går att komma tillbaka, det finns ett ljus i tunneln och det blir bättre, allt som behövs är en gnutta hopp och kraft. Det är jag ett bevis på, kan jag så kan definitivt du!

 

Låt mig visa dig hur!

 

Sveriges olika skolor, från mellanstadiet till gymnasium anlitar mig som föreläsare för att upplysa och uppmana elever och ungdomar samt inspirera studenterna till att våga prata om det mänskliga välmående och hur de kan ta kontrollen över deras hälsa genom att träna upp sin motivation, mod och attityd till vardagen.

 

Alla föreläsningar special anpassas självklart efter evenemang och publik!

Sugen på att boka mig?

Skicka en kostnadsfri förfrågan nedan