Är din villa försäkrad?

Reklam för Villaförsakring.se


Jag och min make går i tankarna med att skaffa hus. Det är en mycket spännande och livsomvälvande process - på något sätt känns det väldigt vuxet, då bor vi ändå tillsammans i bostadsrätt idag. Men ändå känns husägarroll lite mer vuxet.

Vår gemensamma dröm har iallafall varit att få äga och bo i ett hus tillsammans. Egentligen inte för att sedan bilda familj eller plocka i en trädgård, även om bägge delarna är fina möjligheter. . . Nej, det har bara varit drömmen att få skapa fram vårt drömhus tillsammans och ha något att pyssla med.


I och med dessa tankar har jag sedan börjat kika runt på nätet efter tips, råd eller saker man bör tänka på inför husköp, efteråt och under hela husägartiden. Mycket var bekant, annat var nytt och en del saker hade jag lite koll på, men var ändå tvungen att djupdyka ner mer ingående i - som detta med en se till att teckna en villa försäkring, och också se till att det är en tillräckligt bra försäkring som täcker majoriteten av de olyckor man kan hamna i husägarvärlden.

Jag kom då i kontakt med villaförsäkring - en informationssida som har samlat alla de villa försäkringar som finns tillsammans med respektive villkor och akutella artiklar som specifikt riktar sig till oss som leter efter en schysst försäkring. Deras vision visade sig vara att det skulle vara enkelt och smidigt att hitta rätt villaförsäkring som passar eget behov och plånbok.

- Och så var det verkligen.

Deras sida var superenkel att klicka runt på och läsa om olika villkor och priser, samtidigt som man fick bra och enkla tips på vad till exempel en villaförsäkring bör innehålla, vad skillnaderna är mellan de respektive typer av försäkringar man kan teckna och när försäkringen inte går in och täcker upp.


Detta var en sida jag verkligen gillade och som jag kan rekommendera er som letar villaförsäkring att använda er av - just därför är det också så kul att få möjligheten att skriva detta samarbete för denna informationssida.


Vi får se när husdrömmen blir verklighet för vår del - fram tills dess fortsätter jag läsa på om de olika försäkringarna. Återkommer med vårt val framöver.


0 comments