2017 försökte jag avsluta mitt liv!

2017 försökte jag avsluta mitt liv. Jag fick hjälp i sista stund. Jag överlevde och det blev en inskrivning på en psykavdelning! - Idag är jag otroligt tacksam för det.

För trots mörkret och mitt liknande där och då, så fanns där också långt bort ett hopp och ett ljus att rikta blicken mot. Jag ska inte ljuga och säga att vägen till att omfamna ljuset varit enkel, men med hjälp och stöd så går det att komma tillbaka.


Livet blir bättre!


Glädjen kommer tillbaka om man inte ger upp utan låter det ta sin tid.


På andra sidan där ljuset väntar kommer man känna en stolthet. Man kommer känna en styrka och man kommer bära med oss massa användbar kunskap och verktyg som ger en förutsättningar att klara av framtida motgångar och påfrestningar!


Var envis, kämpa på och ta hjälpen som finns i omgivning och behandlingar. Ge inte upp! Det blir bättre!


Är du som utomstående orolig för att någon ska göra sig själv illa eller att hen går i självmordstankar. . .


Våga fråga då! Det är bättre att bry sig en extra gång än att inte bry sig alls.


Att våga ställa frågan kan rädda liv och få en person att stanna till, reflektera samtidigt som du visar att det finns en utsträckt hand och ett öra som gärna lyssnar på personens tankar och känslor!IG: @konstenattvaramanniska.se

0 comments