Att hata människor är som att bränna ner sitt eget hus för att bli kvitt en råtta!

Igår var en sådan dag då jag drog djupa suckar när jag läste DM och bloggkommentarer gällande gårdagens fredagsintervju. Det gör ont i hjärtat att se hur folk skriver utan att tänka sig för och hur lätt det är att hata någon annan man inte ens känner.

Inte ens hälften av de meddelanden som skickat läste jag ute raderade direkt. Nu är allt totalt rensat. . .


Jag kan förstå varför vissa av er reagerar som ni gör gällande veckans gäst och jag skriver inte detta för att jag på något sätt ställer mig i försvar gentemot henne. Varken när det kommer till tidigare uttalande, åsikter eller värderingar på olika sätt, som genom åren kan ha skapat denna otroliga uppståndelse gentemot henne.


Men låt mig upplysa er alla som reagerat genom att rikta ilska mot både mig och personen, att hen trots allt också bara är en människa. På samma sätt som både DIG och MIG. Hon har exakt samma människovärde, med personliga erfarenheter och rätten till egna värderingar, åsikter och tankar. . .

Vare sig hur någon annan ställer sig till och om man gillar dom eller inte.

I min blogg, där gäster varje Fredag medverkar i intervju kring psykisk ohälsa och där de delar med sig av sina reflektioner och erfarenheter. Allt i syfte att bara hjälpa till att lyfta upp ämnet och eventuellt få möjlighet att påverka och hjälpa till, så kräver faktiskt nästan jag att dessa människor samt deras tankar och intervjuer respekteras av alla läsare.


Gästerna är gäster.

De får förfrågan av mig att medverka och ska då också få kunna medverka och få känna sig väl välkomna och trygga med sina tankar och svar, oavsett vem personen må vara utanför detta forum. . .


Med detta vill jag bara säga att. . .

Jag har oavsett vem det gäller på mina sociala plattformar, total NOLL tolerans mot allt som ha med påhopp, hat och kränkningar att göra. Dessa saker görs det tyvärr redan på så många andra ställen. Det är något som inte är ok!

Här lyfter vi varandra och pratar psykisk ohälsa.


Dessutom gör fredagsgästerna denna intervju för just er skull.


0 comments