No more bad hair days. - Bli kvitt mjäll med Mjällbusters!

- Ett samarbete med Mjällbusters.se -

Jag tror vi alla någon gång haft bekymmer med mjäll och vet hur jobbigt det kan vara. Inte bara enbart för att andra kan se hur taskig hårbotten man har, utan även för att mjäll verkligen kan vara något som sätter sig på ens mentala mående. Åkomman kan verkligen sänka både ens självförtroende och kärleken till en själv.


Idag på marknaden finns det dock en mängd olika varianter av schampon som har till uppgift att behandla och förebygga uppkomsten av mjäll, men det märket jag vill slå ett extra STORT slag för är Mjällbusters mjällschampo. Det är ett fantastiskt bra och effektivt schampo, framtagit och utvecklat i Sverige. Det är specialutvecklad för att klara av vårt skandinaviska hårda klimat. Perfekt för den svenska aktiva människan. - Schampot är verkligen något helt annat än det du använt tidigare. Dessutom helt receptfritt och lätt att få tag på.


Men vad är egentligen mjäll?

I hårbotten förnyas hela tiden huden, vilket innebär att den yttersta huden, som innehar hudceller lossnar. Dessa ser ut, vid lossnade som små, osynliga, torra och vita fjäll. Men när mängden av fjäll ökar och blir synliga, det är då det kallas mjäll. Det är i detta stadiet som bekymmer och självförtroende kan svikta.


Hur använder man då Mjällbusters Mjällschampo?


- Jo, det ska jag berätta för er nu.


Börja med att tvätta håret med mjällschampot i fem dagar. Efter dessa fem dagar går du över till att underhålla håret med det 1-2 gånger per vecka. Men har du större bekymmer med mjäll så kan du använda schampot 1-3 gånger per vecka.

Ett allmänt tips är att undvika att gå ut i kyla med blött eller fuktigt hår. Detta för att skona hårbotten och förebygga mjäll. Dessutom är det att rekommendera att 1-2 gånger per vecka att inte använda någon form av hårprodukter. Håret behöver få vila och få tid till återhämtning mellan varven.


VILL DU KÖPA MJÄLLBUSTERS MJÄLLSCHAMPO, KLICKA HÄR.

0 comments