Brommakontorshotell - kontor på borta plan även under pandemin.

- Ett betalt samarbete med Bromma kontorshotell –


Vi lever fortfarande under en pandemi som innebär karantän, permittering och hemmajobb. Många gånger kan dessa tre faktorer påverka oss negativt. Vi vill gärna komma hemifrån om dagarna för att känna omväxling, just därför skriver jag detta samarbete.


Brommakontorshotell är som det låter, ett kontorshotell som ligger beläget i Bromma sedan 1992. Idag har dem 50 kunder som sitter i 75 olika kontor. I byggnaden finns fyra kök, lounger och ett samtalsrum för möten.


Hos dem finns möjlighet att alltså hyra ett kontor för den som vill komma hemifrån om arbetsdagarna. Hos dem finns mängder av olika kontor att välja mellan. Allt från liten, mellan och stor, 9 till 16 kvm finns att erbjudas. Dina önskemål kommer garanterat kunna tillfredsställa hos dem. Skulle det alltförmodan inte göra det, så finns möjligheten att få skräddasydda lösningar efter dina behov.


Vad finns då på plats hos brommakontorshotell kanske du undrar? Jo följande nedan:


Låsbart kontor

Post och posthanteringen

Personal på plats

Kostnadsfritt konferens samt mötesrum

Tillgång till kontoret 24/7

Internet, fiberuppkoppling

Tillgång till skrivare och kopiator samt scanner

Bemannad reception

Fyra stycken fullt utrustade pentryn med matplatser

Ekologiskt kaffe och té till dig och dina besökare

Skylt med företagsnamn

Tillgång till dusch

Gemensamma lounge utrymmen

Tillgång till Lounge

Städning


Önskar du att du hade ett kontor på bortaplan? Passa då på att ta chansen hos Brommakontorshotell. Som inte bara har bra kontor att erbjuda, utan även nära till shopping och gym. Dessutom kan du ta med din hund, då det finns våningar anpassande för även dem, så har du ingen hundvakt eller alltid vill ha din bästa vän närvarande så finns även denna möjlighet, utan att allergiker ska behöva utsättas.


Kika in på deras hemsida, ta del av deras information och hör av dem till dem om du är intresserad av att hyra ett kontor hos dem.


0 comments