”Du fast bättre – en motsägelsefull bok till självhjälp.


- Ett samarbete Tomas Öberg -


Tomas Öberg släpper den 30 April boken ”Du fast bättre – en motsägelsefull bok till självhjälp.


Innan detta samarbete hade jag sedan tidigare lite koll på vem Tomas Öberg var för någon person och jag har sedan första kontakt varit väldigt positiv till honom och hans sätt att se på livet. Han upplevs vara en rak och ärlig person, som från botten nått toppen och som tenderar ha en positiv inställning till livet!


– Därför är det kul att få möjligheten att göra detta samarbete.


Jag tror att hans kommande bok kommer vara väldigt intressant och lärorik. Den kommer förhoppningsvis ge konkreta tips på hur man kan hjälpa sig själv på bästa möjliga sätt, för att lyckas förändra vardagen till det bättre. Men även ge kunskap om hur man kan komma närmare sig själv. – Boken handlar om hur du lär dig samt motiverar dig själv till att få ett bättre liv.


- Jag ser verkligen fram emot att läsa denna bok och jag tror den kan bidra med mycket gott!


Tomas själv har inte svar på alla livsfrågor, utan har med hjälp av andra människor använt sig av deras historier för att lösa sina problem. Informationen i boken är alltså framtagit från olika människor runt om i världen, som vandrat på denna jord genom åren.


Det bästa med detta boksläpp är att jag nu i samband med den kan ge er läsare möjligheten att förhandsboka hans bok ”Du fast bättre – en motsägelsefull bok till självhjälp.”


Väljer du att förhandsboka den är du med i tävlingen om att vinna en middag med Tomas Öberg. Dessutom ingår ljudbok, e-bok och videon ”hur du besegrar din rädsla”i priset samt läs garanti.


- Du kan alltså skicka tillbaka boken och få pengarna tillbaka om du inte är nöjd med boken.


Passa på att förboka boken redan NU! Boken kostar 199kr! Men om du förbokar den så får du ett paketpris innehållande ett totalvärde av 589 kr.


Läs mer om boken, Tomas Öberg samt hur du kan förhandsboka hans bok genom att klicka här.


BOKSLÄPP 30 APRIL 2020!

0 comments