En lägesuppdatering om livet, - det är lite mycket nu!

Jag vet att det varit rätt dåligt med update, både här och på sociala medier under veckan, ber verkligen om ursäkt för det.Men det har varit en minst sagt ren och kär berg och dalbana emotionellt denna veckan. Dessutom på alla känslor så har det även varit så otroligt mycket samt högt tempo i skolan så att man nästan vill gråta av frustation. . .

Det är om jag ska vara ärlig, fortfarande väldigt mycket vilket gjort att jag aktivt valt att tillfälligt nedprioriterat vissa delar samt bromsa annat som påverkar mitt mentala negativt, bara för att orka kliva upp ur sängen och orka allt som har med skolan att göra.


För är det något jag lärt mig under min mentala kamp, så är det vikten av att tänka på sig själv och bromsa i god tid för att undvika totalkraschen. Att göra detta aktiva beslut har faktiskt visat sig ha haft en god effekt.


Jag känner att orken och motivationen sakta är påväg tillbaka. Inväntar nu bara den mentala vändningen uppåt igen men den kommer garanterat!

Nu är jag precis iallafall hemkommen från en läkemedelstenta, en sak att pricka av på listan om den blir godkänd!


0 comments