En måndag med riktigt jäkla GRL POWER från två fantastiska kvinnor!

Hur var eran Måndag?


Min Måndag spenderades hemma, mer eller mindre hela dagen.

Vi hade en bil på service under dagen, så en liten sväng utanför dörren fick jag ändå om man bortser från de gångerna hundarna skulle få sina behov uträttade.


Det var relativt skönt att bara vara igår. Jag mådde nämligen inte helt hundra, fysiskt. Har känt mig frusen mer eller mindre hela dagen. Satt med tröja och duschade extremt varmt i försök att få upp värmen. På detta vaknade jag även upp med huvudvärk som inte ville ge med sig. Försökte med både tablett, massa vätska och att äta ordentligt under dagen. Är lite nojig över att det är så att jag håller på att bli sjuk, vilket jag absolut inte vill eller för den delen har tid för.


- Så gårdagen var behövlig för att låta kroppen vila och kurera sig.


Min kväll igår spenderades sedan tillsammans med mina tre fyrbenta pojkar framför YouTube och mina två absoluta favorit kanaler, nämligen Bianca Ingrosso och Therese Lindgrens vloggar. . .


- Heter det ens vloggar eller heter det vloggs?Hur som. . .


Jag tycker dessa kvinnor är helt fantastiska och utstrålar riktigt GRL POWER, när det kommer till precis allt som kan tänkas. Både Bianca och Therese visar på otrolig stor självständighet och framgång.De visar på att kvinnor kan och är helt otroliga individer. Att kvinnor definitivt inte behöver män för att lyckas i livet. Utan vill man så kan man.


- Människor som hävdar tvärtom, har ingen aning om vad de pratar om.Kontentan av hela gårdagen


En helt okej och mindre produktiv dag, men som jag kände att jag behövde. Både med tanke på hur kroppen mådde och för att samla på mig mental drivkraft för resterande av veckan.


- Men "min vecka" ligger även ute för den som vill läsa och ta del av den. Klicka här.


Detta var lite om min gårdag, hur var din?

0 comments