En smart lösning för din disktrasa!

- Ett betalt samarbete med Culina Fina -Alla har vi nog garanterat blivit frustrerade på kökets disktrasa, som nästan alltid när den inte används bara är i vägen. Dessutom luktar den många gånger helt fördjävligt, en stank som smittar av sig på både händer och föremål som disktrasan kommer i kontakt med.


”Jag hänger den över kranen” – den glider ner och blir blöt igen. ”Jag hänger den över diskhon mellan sinkarna” – den åker ner när man använder kranen och blir blöt.


Den stackars trasan är alltid i vägen i köket och har egentligen ingen egen plats att få hänga och torka på. Många gånger göms den undan, lite halvt fuktig som sedan vid nästa användning börjar lukta ”skunk”. Jag personligen avskyr den doften och kan nästan kräkas så fort den når min näsa.


Jag har många gånger funderat på att leta efter något som min disktrasa kan hängas runt, för att den ska torka och undvikas lukta på samma sätt. Nu har jag hittat min lösning, som jag framöver kommer beställa hem och installera här hemma. Culina Fina har nämligen lösningen, som är den smarta inredningsdetaljen ”disktraseupphängaren” som enkelt placeras på sinken med hjälp av magneter.


Vilket innebär att även jag, med tummen mitt i hand kan installera denna hemma. Inga skruvar eller verktyg behövs. Dessutom lämnar den inga märken alls! Det är en smart och enkel lösning men som löser det stora ilandsproblemet med vart disktrasan i köket hör hemma.


Aldrig igen behöver trasan åka ner och bli blöt igen och börja lukta skunk med hjälp av Culina Finas funktionella och smarta lösning! En sådan fin hedersplats i köket, så kanske man även vill beställa hemma stilrena disktrasor från samma företag.


Frågar ni mig så är detta en smart, billig, enkel och genialisk lösning! In kolla du också och beställ hem din hängare idag!

0 comments