Första VFU-dagen som SSK-student!

idag gjorde jag min första dag på praktiken, eller VFU som det så fint heter på högskolan. För att summera hela dagen så var den trots rådande omständigheter helt acceptabel och trevlig.


Jag ska försöka att inta låta covid19 eländet i samhället ta fokus och måla fan helt på väggen ännu, även om jag har lite små ångest och är orolig över att den ska få förstöra denna praktik på något sätt.


idag har jag verkligen fått träffa på riktigt härliga karaktärer och personligheter bland de äldre på det boende jag nu ska vara på under fem veckor.

- Vilka fantastiska livsberättelser de bjuder en på!


Det om något ska bli jul under dessa veckor, - att få lära känna de äldre mer och höra dem fortsätta berätta om sina liv.


Imorgon är det dags för dag nummer två - ett kvällspass! Hoppas på en lika bra dag då som idag!

Nu sitter jag tillsammans med mina hundar efter en promenad på framsidan och tar en kopp kaffe i kvällsolen, om inte termometern börjat ljuga helt plötsligt så visar den 25 grader just nu. . . Så ni förstår säkert att jag inte klagar just nu!

Men snart ska jag försöka ta mig in till duschen, något jag tänkt göra sedan jag kom hem men som inte blivit av.


Ta hand om er, så hörs igen!

Puss & Kram!

0 comments