Firstvet. – Appen för dig med djur och som vill spara er tid tillsammans i vardagen.

Ett samarbete med Firstvet. Innehåller även annonslänk.

 

Även om ens pälsking är värd alla pengar som finns i denna värld, så kan det ibland suga tag riktigt ordentligt i magen när man står där vid kassan hos veterinären.


Tänk om man som djurägare kunde få möjligheten att spara lite av pengarna som man lägger på alla eventuella besök man gör hos veterinären. – Möjligheten finns. Använd dig av appen Firstvet.

Firstvet innebär att djurägare på ett snabbt och smidigt sätt kan få veterinär konsultation och råd via videosamtal av legitimerade veterinärer med stor och bred kompetens kring djur och deras hälsa.


Med hjälp av appen som idag finns att ladda ner till alla smartphones, kan du som djurägare på ett mer effektivt sätt få tillgång till veterinär när oron för ditt djurs hälsa uppkommer, via videosamtal. Möjligheten till detta innebär inte bara fördelar för dig och ditt djur, utan innebär även att kliniker runt om i Sverige får möjligheten att hjälpa fler djur som verkligen är i behov av akut djursjukvård och behandling.

Jag kan varmt rekommendera, som själv är djurägare att ladda ner appen.


Boka ett videosamtal när olyckan eller oron faller på. Många diagnoser går nämligen att ställa och behandla genom ett enkelt videosamtal. Att använda appen innebär även att du, tillsammans med ditt djur både sparar vardags- och resetid, rese- och veterinärskostnader men även plats på kliniken åt andra djur.


Ladda ner Firstvet appen och du har snabb tillgång till veterinär om olyckan skulle vara framme. Öppet alla dagar 09-24. – Klicka här för att ladda ner appen och ta del av mer info om hur allt går till.

0 comments