Flyttdags? - Överlämna ansvaret till Primero AB

- Ett betalt samarbete med Primero AB -

 

Att flytta från en bostad till en annan kan vara ett riktigt heltidsarbete – om inte dubbelt upp. Mängder av saker skall packas i kartonger, vissa även i emballage för att inte gå sönder under transporten. Andra saker ska som möbler ska på något sätt ut från bostaden, kanske en-två-tre trappor ner för att sedan lyftas upp en-två-tre trappor upp till den nya bostaden. På detta ska även gamla bostaden städas ur.

Ja det kan som sagt vara ett riktigt hårt slit – som dessutom skall hinnas med att göra parallellt med att resterande av vardagen rullar på om dagarna.

Men behöver det egentligen verkligen vara så hårt arbete att flytta?


- Svaret är nej!


Det finns massor av fantastiskt bra flyttfirmor runt om i Sverige som kan hjälpa till när det kommer till flytt.

Primero AB i Malmö är ett sådant flyttbolag som kan erbjuda mängder av olika tjänster inom flytt, så som bohagsflytt, kontorsflytt, packning och flyttstäd.

Med cirka 150 flyttningar i månaden kan man säga att dessa är riktiga proffs som du kan lita på, vilket innebär att du kan lägga över allt ansvar och istället lägga tiden åt vardagen. Dessutom garanteras du att dina ägodelar tas om hand med försiktighet.

Att flytta ska vara enkelt - med Primero AB ser till att det också blir så med deras tjänster. Som om det inte vore nog, i priserna är även resekostnader, bilkostnader och städmaterial inkluderat samt RUT-avdraget.

- Bra va?

Bor du därför i Malmö och har en flytt framför dig - låt Primero AB sköta allt som har med din flytt att göra! Smidigare än så kan det inte bli för dig.

Vill du läsa mer om detta företag, ta del av deras tjänster eller priser – eller till och med komma i kontakt med dem? - Klicka då in på deras hemsida genom länken ovan.

0 comments