Fredag, Lucia, Tentaplugg & SPA-kväll.

Glad Lucia på er allihopa!


Ja, nu var den dagen här igen och jag fick spontant och överraskade möta världens sötaste Lucia i Täby Centrums galleria. Utanför butiken jag var på väg in stod hon, tillsammans med föräldrarna och tog en paus i sitt luciafirande. Hon hade varit och sjungit och bjudit mormor på fika och sång. Hon var så söt och det var det verkligen inte bara jag som tyckte. Det är inte alla som får en gratis figur-heliumballong av en kassörska för sitt engagemang och söta utseende. Inte jag iallafall. Jag vart så glad inombords över att få stöta på dom och lilla Luna. Har ni sett någon Lucia idag?


Utöver det, så har denna dagen bestått av tenta-plugg inför imorgon, då det är dags för terminens sista tenta. Även årets. Det känns oklart hur mycket som fastnat i huvudet men jag går dit, gör mitt och sen får det bära eller brista. Jag har även haft spa här hemma och badad våra tre hundar, alltid lika kul och spännande. Men gott luktar dom nu och jäklar vad hår som rinner av när schampot skölj ut och skit försvann för den delen också.

Hm. . . Hur ofta bör man egentligen bada hundar? Någon som vet?


Fredagskvällen nu kommer iallafall spenderas med en glas rödvin och lite mörk choklad. No more plugg eller stök. Nu är det lugn och ro som gäller. Hoppas ni får en fin Fredagskväll och fortsatt Lucia.

P.s. Ni som undrar gällande tratten på Lion, han har som synes på ena benet en litet sår som han slickat sig till. Så nu är det tratt och sårvård som gäller.

0 comments