Gör en enkel hälsokontroll med Svensk Provtagning.

- Ett hälsofrämjande samarbete med svenskprovtagning.se -Jag har via nätet beställt hem ett hälsokontroll premium från Svensk Provtagnings i syfte att kontrollera kroppens status, - gör det du också idag och ta del av 15% rabatt.


Människan är allt för dålig på att utföra rutinmässiga allmänkontroller för att kontrollera blodstatus, njurfunktion, leverfunktion, blodsockerhalten, hjärtat, våra blodkärl eller om kroppen kämpar med någon form av inflammation.


För min del ska det bli en ändring på detta nu. Jag beställde en hälsokontroll via svensk provtagning, delvis för att testa hur det gick till men även för att kontrollera hälsan nu inför våren. Dessutom om provsvaren skulle visa avvikande värden, så kan jag i tidigt skede förebygga eller tillsätta vitaminer i syfte att förhindra kroppen till att utveckla någon form av underskott eller sjukdomar som diabetes eller hjärt- och kärl.


Enkelt, snabbt och varierande priser


Svensk provtagnings hälsokontroller beställs enkelt via deras hemsida, kostar mellan 595 till 1995 kronor, helt beroende på vilken kontroll du väljer att beställa och du får efter provtagning snabbt respons på dina provsvar genom en specialistläkare.


- Vissa av mina provsvar trillade in redan dagen samma dag och efter två dagar hade jag fått alla provsvar och läkarutlåtande.


Denna hälsokontroll går att utföra utan remiss från husläkare, vilket gör allt ännu smidigare och enklare. - En grundläggande hälsoundersökning som bara gynnar dig och din kropp, som ger dig indikation om hur ni mår.


Mitt val av hälsokontroll


Jag valde att beställa hälsokontroll premium - ett mer omfattande och komplett paket. (Läs mer om detta paket här) Mina prover togs sedan på närmaste vårdcentral, därefter skickades de vidare på analys.


- Provsvaren för min egna del såg normala ut, inget avvikande alls.


Tidigare har jag haft lite lägre värden än normalt när det kommer till mineraler och vitaminer, bland annat järn och B12-vitaminer. - Mycket av den anledningen att jag är vegetarian och mer eller mindre också försöker äta en växt-baserad kost utan produkter som har sitt ursprung från djur.


- Denna gången såg dock mina värden på mineraler och vitaminer strålande ut!


Beställ ditt egna test


Jag vill verkligen rekommendera er läsare att beställa via svensk provtagning om ni är nyfikna på hur er kropp mår. Ett smidigare sätt än såhär går inte att finna i mitt tycke. Dessutom får man svar mycket fortare än om man skulle gå via sin husläkare. - Någon tid behöver inte bokas och du ger vårdcentralen tid att hjälpa andra personer.


Vill du beställa hem en hälsokontroll, klicka då inte dig på svenskprovtagning.se och följ följande fem steg och vidare instruktioner på företagets hemsida.


1. Välj hälsokontroll

2. Använd bank-id för att legitimera dig själv. Signera.

3. Välj vart du vill ta dina prover.

4. Ta dina prover.

5. Invänta ditt provsvar.


Just nu får du som beställer även 15% rabatt på valfri hälsokontroll genom att använda dig utav rabattkod "Robin15".Passa på och testa nu


Detta är ett bra sätt att få indikation på hur du och din kropp mår, som dessutom ger dig möjlighet att förebygga och förändra livsstilen. - Allt för att förebygga andra sjukdomar och brister.


En grundläggande, snabb och enkel hälsoundersökning som bara gynnar dig och din kropp.


Vill du läsa mer om företaget eller vad de olika hälsokontrollerna innehåller. Klicka då in er på deras hemsida genom att klicka här.

0 comments