Glöm inte bort att andas!

- Följande inlägg innehåller reklam för Konsten att vara människa -

 

Under en längre period har jag, tillsammans med min make Alex planerat och arbetat på att skapa fram en webbutik, innehållande ett passande koncept med produkter som sprider positiva och inspirerande uppmaningar, samt peppande ord till människan.


Jag tror vi alla vet hur människans liv ibland kan vara. Både påfrestande och stressande, som ibland innebär att man glömmer vissa enkla saker som att "andas".


Därför har jag tillsammans med Alex tagit fram just dessa produkter, som en daglig påminnelse och uppmaning. Vi har valt att designa muggar, bomullspåsar, accessoarer och klädkollektion - med uppmaningen om att just ANDAS!


Allt är framtaget med hundra procent kärlek och empati, för att du inte ska glömma bort dig själv mitt i vardagsstressen eller när du befinner dig i tung period. För även om livet kan kännas hopplöst där och då, så kan ett par andetag göra livet alldeles, alldeles underbart igen!


Vi hoppas att dessa produkter kommer till användning och att ni älskar dem minst lika mycket som vi gör.


Framförallt är det otroligt kul att äntligen få släppa denna smällkaramell lagom inför jul! Har ni inte köpt julklapparna, så är dessa perfekta. Beställer du idag så har du leveransen innan julafton!


Just nu får du dessutom 15% rabatt alla varor - Dock endast under 14 dagar! Så kolla in sortimentet nu!


Kram från både Robin och Alex, makarna Araya.

0 comments