Hagalunds. – Kontorshotellet för dig som egenföretagare.

Ett samarbete med kontorshotell Stockholm.

 

Är du egenföretagare, kreatör eller entreprenör? Bor du i Stockholm och är på jakt efter kontorsplats, men inte riktigt vet vad du ska välja, då du gärna vill åt ett bra och prisvärt kontor? – Då rekommenderar jag Hagalunds kontorshotell.


Även om det är skönt att som egenföretagare kunna sitta hemma och arbeta, så kan man ibland i veckorna behöva komma hemifrån för att vara mer produktiv i sitt arbete. Men samtidigt har man kanske inte lusten att då kosta på sig att skaffa ett eget kontor för sjuka summor. Just därför är då Hagalunds Kontorshotell superbra!


Hagalunds Kontorshotell ligger beläget i Solna, med bra anslutning till bussar och lunchrestauranger. Endast ett stenkast från Mall of Scandinavia.


Det finns fyra olika storlekar på rum att välja på: Mini, Small, Medium och Large och priserna varierar mellan 2500 kronor, 4500 kronor, 7200 kronor till det största rummet som kostar 10500 kronor i månaden.


I priserna ingår även: kaffe, färsk frukt, internet, post- och pakethantering, scanner, kopiator, skrivare, mindre mötesrum och bevakningstjänst.Utöver kontorsrummet, finns det även möjlighet att hyra parkeringsplats, för 1200kr per månad för den som är i behov det. Dessa finns gott om.

Alla bokningar sker smidigt via deras hemsida och det finns alltid någon tillhands att ringa vid frågor och funderingar.


Är du intresserad och nyfiken på mer info, så kan du klicka in dig på deras hemsida och ta del av mer utförlig information. Skulle det uppkomma andra frågor som du inte genom hemsidan kan få svar på, tveka inte att ta kontakt med dom. Hagalunds finns för att hjälpa dig.


Psst. Det finns även möjlighet att som hyresrätt boka konferensrum för större och mindre sällskap. Så ofta som du behöver.


Klicka in er på deras hemsida HÄR.

0 comments