Har du koll på alla låneformer som finns ute på marknanden?

Ett betalt samarbete med Blancolan.se via Interlaced InfluencersJag vill inleda detta inlägg med att tydligt förklara att jag verkligen inte uppmanar någon att låna pengar eller försöka trigga igång någon som har ekomiska problem.

Ingen som verkligen inte behöver låna eller som inte har möjlighet att betala tillbaka pengarna ska låna pengar. Som enskild vuxen individ bär man egetansvar när det kommer till pengar, men det är gäller att vara ytterst försiktig när det kommer till blancolån, krediter och andra övriga lån.

Behöver man inte låna eller inte har råd att betala tillbala, så gör man bäst i att låta bli.

Men det kan vara så att livet innebär att oundvikliga och plötsliga situationer uppkommer, som innebär att man ändå sätts i ett scenario där man behöver låna en slant för att möjliggöra eller lösa det som skett. Ibland kan det vidare vara att man behöver låna till kontantinsatsen till lägenheten eller till en bil.

Då är blancolån något som kan hjälpa en - för fördelen med ett detta alternativ är att man unte behöver koppla in banken eller pantsatta något som säkerhet. Utan ett blancolån är helt enkelt ett privatlån utan säkerhet - där vikten ligger i att betala tillbaka summan med ränta, enligt en upprättad återbetalningsplan. Det är otroligt viktigt att denna sköts till varje pris, varje månad för att inte riskera att dra på sig onödiga betalningsanmärkningar och i allra första fall hamna hos Kronofogden.

Det vill ingen, tro mig! Jag själv har drabbats av båda. Det var tre år av begränsningar.


Allra bästa sättet och som man bör prioritera är att spara ihop en buffert och vara ekonomisk, så att man kan köpa och betala allt på en gång - men ibland, som tidigare nämnt kan man ändå behöva låna lite för att kunna köpa något som en lägenhet, bil eller vad det nu kan vara.


Oavsett vad man ska ha pengarna till så är det viktigt att man är nogrann med att jämföra och läsa igenom de olika blancolån som finns och hitta den bäst bäst gynnsamheter och ränta för en själv och budget. Så att man på bästa möjliga sätt kan återbetala pengarna, snabbt utan bekymmer.


Som tidigare nämnt, uppmanar jag ingen till att ta ett lån. . .


Men det kan vara bra att ända samtala om detta område för att förhindra att människor tar på sig onödiga lån, med höga räntor som de inte kan betala tillbaka i tid. Utöver det kan det även vara bra att som individ veta att det finns alternativ om oförutsägbara situationer uppkommer genom livet.


Vad är dina tankar kring Blancolån och vad har du för relation till dessa?

0 comments