Ingen ska behöva planera ensam - låt Ekenveds bli din förlängda arm

Ett betalt samarbete med Ekenveds via Interlaced InfluencersAtt förlora en när och kär människa är aldrig roligt. Det är mängder av olika sorgliga känslor och tankar som strömmar inombords. Sorgen är den natruliga emotionella reaktionen som uppkommer i samband med att man förloror någon man älskat.

Även om människan sörjer på olika sätt kan sorgen ändå vara tung att bära när man precis förlorot någon, framförallt parallellt med att man ska börja planera inför en begravning - ett sista farväl av en person som stått en nära under många dagar i livet.

Vid tillfällen som när en människa avlider och sorgen infinner sig, kan det vara för jobbigt att behöva fokusera på att planera en begravning för ett sista farväl på egenhand, då kan det vara skänt att veta att man faktiskt inte behöver göra detta ensam, utan att man kan få hjälp och stöd på vägen.

Ekenveds begravningabyrå i Göteborg vill mer än gärna stå till tjänst och se till att det sista farvälet blir det finaste sista minnet och att du själv får tid åt din egen sorgeprocess och hälsa under sorgefasen. Dem garanterar dig trygga händer hela vägen och ser till att begravningen både blir fin och personlig genom att ta till de eventuella önskemål och tankar du själv har inför denna dag.

Genom att anlita Ekenveds får du hjälp med allt från logistik, transport till begravningsledare, gravplats, inköp av kista och gravsten. Dem hjälper dig även med dödsannonsen i tidningen och att välja musik, dikter och övriga innehåll som kan tänkas vara akutellt på begravningen.

Det är en tung uppgift att planera en begravning och ingen ska behöva göra den på egenhand. Det är så mycket mer än vad man själv är medveten om, därför rekommenderar jag att man tar hjälp av en begravningsbyrå.

Låt Ekenveds bli din förlängda arm så att du kan ge dig själv tid åt att sörja och ta hand om dig själv och andra nära och kära.

0 comments