Det här med hår, tunnhårighet och håravfall. . .

- Ett betalt samarbete med hårkliniken Akacia Medica. -

Bär du arvsanlag för att bli tunnhårig eller är du redan på väg dit, där håret sakta faller av? Går du i hårtransplantations tanka?


Orsakerna bakom tunt hår och håravfall kan vara många. Men det finns en sak som är bestående, oavsett. . .

- Det kan påverka en människan negativt på många olika sätt. Framförallt psykiskt!

För många människor betyder nämligen en ”liten” sak som håret väldigt mycket. Kanske inte heller så konstigt då det är en stor del av det utseende bygger på om man kikar på skönhetsidealet i samhället idag.


- Personligen är betyder mitt hår väldigt mycket. Det har liksom blivit en del av mig och mitt utseende.

Vid tunnhårighet och avfall av hår kan det därför uppkomma ett mentalt lidande, som kan orsaka stora påfrestningar på en människas mentala hälsa. Därför är det så bra att hjälp finns att tillgodose om man är i behov av den. Dock är det alltid både viktigt, bra och att rekommendera att man alltid söker professionell hjälp för att få reda på sin orsak till tunnhårighet eller avfall.


- Därför vill jag med detta inlägg upplysa er läsare som eventuellt kanske lider och går i tankar kring hårtransplantation om hårkliniken Akacia Medica.

En hårklinik med stor erfarenhet och som fokuserar på allt som har med att hjälpa människor med hårtransplantationer till prisvärda priser och garantier.

Akacia Medica erbjuder alltid gratis konsultation, där specifika önskemål och funderingar vägs in innan en läkare går in och beslutar om hur vidare en transplantation kan uppnå resultatet som förväntas. Efter konsultation får du som kund sedan en offert, innehållande pris och förslag på ett operationsdatum som du i lugn och ro får se över och ta ställning över.

Tackar du ja till offerten kan du se välja att utföra operationen antingen i här i Stockholm eller i Turkiets stad Istanbul. Du väljer själv helt fritt! Skulle du sedan välja Istanbul så bokar Akacia Medica flygbiljetter, hotell och är med dig under hela resan/processen. Uppföljning sker sedan i Sverige.

Priset för en transplantation i Istanbul skiljer sig dock en aning från priset som gäller i Sverige. Något som kan vara bra att ha med i bakhuvudet.

- Oavsett om du väljer Stockholm eller Istanbul, så garanteras du av hårkliniken att bli nöjd med själva hårtransplantation och deras arbete.


Alla fue transplantationer sker med FUE-metoder som innebär en säker och effektiv metod där hårsäckar förflyttas till utvalt område med lokalbedövning, en efter en och som resulterar i noll ärrbildning och snabb läkning.


Så om du går i tankarna kring en hårtransplantation, klicka in er på Akacia Medica och läs mer. Kanske kan kliniken hjälpa dig eller åtminstone besvara de frågor och funderingar du har kring området.

På deras hemsida kan ni även se några videos på personer som vänt sig till kliniken för en hårtransplantation. Klicka här för att komma direkt dit.


En liten parantes är även att de erbjuder och utför skäggtransplantationer. Mer info hittas även om det på deras hemsida.

0 comments