KEDDY - Värm dig framför en härlig braskamin i Gjutjärn.

- Ett betalt samarbete med Keddy.se -Att använda elstäder som braskaminer, spiskassetter, kakelugnar och öppna spisar låg under en period på lågsäsong. Nu har dem blivit en riktig folkkär vän som gärna används i de flesta, åtminstone skandinaviska hem. Beroende på vart och hur man bor varierar dem. Ute på landet är trenden tyngre eldstäder, men i tätorter och liknande bygder är braskaminer och lättare eldstäder det som främst används. Utseendemässigt sedan skiljer sig eldstäderna, helt beroende på vem som bor under taket.


Idag finns det mängder av olika typer att välja mellan, vilket innebär att det är relativt enkelt att finna den kamin som passar en själv och sitt hem. Men i och med att det finns så otroligt många ute på marknaden idag, så kan det också vara svårt att skapa sig en uppfattning om vilka man ska satsa på i första hand.


- Jag tror att jag kan tala för de allra flesta när jag skriver att man gärna vill att ens kamin ska hålla X antal år från det att man installerar den hemma, eller hur?


Keddy är ett säkert och optimalt företag att vända sig till om man vill ha toppkvalité och en snygg eldstad att pryda hemmet med. Dem har varit med enda sedan 1969 och besitter hög expertis när det kommer till design och tillverkning. Starten kom i samband med ett arv från en gjutjärnstradition, flera hundratals år tillbaka och där varumärket Keddy kom till världen.


Idag är de Sveriges mest sålda och dess sortiment växer starkt uppåt för varje dag som passerar. Så att vända sig till dem är ett säkert kort, där du får ta del av ett komplett utbud av både braskaminer, murspisar, kakelugnar och även spiskassetter med deras namn på, om man skulle vilja ha det.


- Deras eldstäder är inte som alla andras! De är designade för livet i Sverige och så mycket mer än bara inredning.


Med tillexempel en braskamin från Keddy får du ut mesta möjliga värme av varje vedträ du lägger in i elden, vilket även gör det otroligt lätt för dig att elda. Det finns inga hemligheter bakom deras kaminer, utan endast rejäla material. Personerna inom Keddy vet exakt vad som krävs för att upprätthålla en högstandard i det svenska klimatet.


- Vilket märks tydligt, då dem som sagt är Sveriges ledande företag inom detta område och kaminerna de mest effektivaste på marknaden. Dessutom är de även mycket miljövänliga, eftersom de inte lämnar något vedträ utanför.Slutligen, innan detta inlägg avslutas så vill jag även trycka på att ni som kund alltid får 20 års garanti på deras kaminer. Inte illa, eller hur? Anledningen till denna fantastiska garantitid är för att de kan garantera att du aldrig kommer behöva utnyttja den. Deras kaminer i gjutjärn är anpassade för extrema temperaturväxlingar och är otroligt slitstarka. Med deras noggrannhet kommer kaminen pryda, värma fint och hålla formen under många år.


Så vill du ha en braskamin eller annan eldstad i toppskick, då är det Keddy du ska vända dig till!

0 comments