Klassförsäljning med Gogrilla!

- Ett betalt samarbete med gogrilla -


Mellan varven knackar det på våra ytterdörrar. Utanför står en, ibland två stycken lite smått nervösa men drivande små säljare med ett enda mål i sikte. - Årets klassresa eller idrotts-cup. Deras fokus ligger alltså i att sälja in sina produkter i förhoppning om att vi som öppnar dörren sedan vill köpa en eller två av deras produkter som de erbjuder.Företaget Gogrilla


För att försäljningen överhuvudtaget ska vara möjlig krävs det att olika företag finns och kan möjliggöra en försäljning som på ett positivt sätt kan bidra till att klassen, laget eller föreningen tjänar in pengarna som behövs för att deras resa skall bli av.

Gogrilla är ett sådant perfekt exempel på företag. Dom gör det möjligt för barn och ungdomar att tjäna in pengar, genom att sälja deras omtyckta produkter så att de tillsammans kan få förutsättningen till att uppleva sin stora resa.

Just företaget gogrilla erbjuder mängder av olika produkter som passar till grillning och som just nu ligger bra i tiden att starta en försäljning av inför årets grillsäsong.


- Försäljningen är både smidig, rolig och riskfri!Minns själv hur det var


Jag minns själv från min tid som skolbarn vilken bra möjlighet detta var. Inte bara för att man fick komma ut och röra på sig eller fick känna på arbetslivet, utan även för att en försäljning likt denna var ett effektivt sätt att tillsammans med sina vänner tjäna in pengar till det gemensamma slutmålet. Jag rekommenderar verkligen att man som klass, lag eller förening går ihop och börjar sälja gogrillas produkter nu inför sommaren.


- Det är produkter som verkligen kommer gillas av grillfantasterna runt om i de svenska hemmen.


Tjäna pengar till klassen!


Tipsa dina barn, deras klasser/lag/förening om företaget, så att dem tillsammans kan starta sin försäljning till drömresan.


Vill man läsa mer om gogrilla eller beställa hem en katalog med alla produkter så görs det enkelt via deras hemsida här.


Ta chansen, genom att kontakta gogrilla och börja sälj deras produkter tillsammans.0 comments