Låt inte klockan ligga damma. Sälj den genom Chronoexpert och låt den leva vidare.

I samarbete med Chronoexpert.


Jag vill slå ett stort extra slag för den globala plattformen Chronoexpert som öppnar upp möjligheten för privat personer och företag, vars stora passion är klockar att hitta varandra. Ett fantastiskt koncept och företag som möjliggör att fler klockar återanvänds istället för att samlas på hög hemma i hyllan.


Chronoexpert har tack vare sin internationella karaktär möjligheten att erbjuda ÄKTA lyxklockar från en stor samling av olika märken och modeller, som till exempel Hublot klockar, där alla innehar 14 dagars returrätt efter leverans och där hela processen för användaren sker med åtkomst till en säker webbplats. Skyddad av ett SSL-certifikat.


Hur fungerar då det hela tänker ni kanske? – Jo, Chronoexpert agerar en pålitlig mellanhand mellan köpare och säljare för att garantera en trygg näthandel och att transaktionerna fungerar 100% tillfredsställande och säkert.


Själva processen är både smidig, för genom att enkelt navigera dig runt på sidan, kan du snabbt hitta en klocka som du fattar tycke om och som du sedan med några få enkla tryck kan skicka iväg en köpförfrågan angående. Inom loppet på 24-48 timmar har du svar på din förfrågan. Accepteras köpförfrågan, kontaktas du sedan per e-post för vidare instruktioner gällande säker betalning. Något som först sker 14 dagar efter det att varan levererats och 100% nöjdhet garanteras från dig som köpare. Först då dras den tidigare skyddade och reserverade summan från ditt Paypal eller bankkonto.


Utöver dessa kvalifikationer, garanteras du även som köpare en 12 månaders garanti från Chronoexpert samt att varje klocka som finns till försäljning är grundligt kontrollerad innan den läggs ut för autentiseringsprocess på hemsidan och skickar hem till dig som köpare vis DHL eller UPS, där även fri frakt och leveransförsäkring ingår.


Om jag är vill sälja en av mina klockar, kan jag vända mig till Chronoexpert då? – Ja, med några få enkla steg kan du annonsera ut din klocka, helt kostnadsfritt på hemsidan.

Det enda som egentligen krävs för annonsering är märke, modell, skick och pris. Sedan sköter plattformen resten och återkopplar fall något saknas eller behöver kompletteras. När annonsen väl ligger ute och någon är spekulant på klockan får du all tänkbar information du behöver gällande betalning, hämtning, leverans och försäkringsvillkor.


Låter detta som något för dig? – Klicka sådant fall in dig på länken och ta del av mer info gällande plattformen eller hur du köper eller säljer klockor genom Chronoexpert.se

0 comments