Life-Hacks du bara måste ha!

- Ett samarbete med ponyboyexpress.com -

För ett par veckor sedan kom jag i kontakt med ett litet företag som jag direkt kände att jag ville skapa ett samarbete.

Företaget heter ponyboyexpress och erbjuder flertal olika härliga produkter inom olika kategorier. Här nedan kommer ett litet smakprov av de utbud som finns att beställa på hemsidan.1. YEAUTY - Golden Glow Eye Pad Mask.

Lyxa till vardagen - testa den fantastiska ögonmasken innehållande 24 karat guld, anti-aging.


Produkten återfuktar, man känner en otroligt vårdande och skön efterkänsla och området under ögonen får ett uppfräschat synbart resultat!

2. YEAUTY - Silver Detox Peel Off Mask.Jag kör med Yeauty - Silver Detox Peel Off Mask och kan verkligen rekommendera den till er andra som letar efter bra ansiktsmasker. Den återger huden lyster, tar hand om döda hudceller och ger ansiktet ett riktigt fin uppfräschning. Redan efter första användning!


Dessutom 100% Veganskt.3. Coffee Mug - I’m Horny.Handgjord mugg från Sverige. Gjord med kärlek och varje mugg är unik - precis som du!

Finns i fler varianter och med olika text.


4. Gaia Made For Men - Face & Body Scrub.En ekologisk och vegansk grooming från Australien innehållande vegetabiliska och sulfatfria ämnen som försiktigt kommer ge dig och din hud en grymt skön och bevarande peeling och tvättning från topp till tå, utan att torka ut eller ta bort hudens naturliga oljor och fetter.


Produkterna innehåller även ämnen som kommer stimulera och mjuka upp hudens yta samtidigt som den mjukar upp ditt kroppshår. Produkterna från GAIA har en total uppiggande och härlig effekt som ger dig energi och en härlig känsla av pigghet.


Passar perfekt till dig som har känslig hy, psoriasis, dermatit, eksem och akne. - Applicera en liten mängd i handen alternativ duschsvampen och massera in i ansikte och på kropp.


Gör som jag - testa GAIA skincare for men och upplev skillnaden på både ansikte och kropp.


Alla produkter finns att köpa hos ponyboyexpress. Leveransen är snabb och servicen suverän. - Köp ditt Life-hacks nu!


IG: @theponyboyexpress

0 comments