Mental Battle. – Dagar jag bara vill sova förbi och skrika frustrerande på!

Vaknade upp imorse och kände direkt att dagen skulle bli en riktigt tuff dag emotionellt.

Det var mycket negativa och tunga känslor som blandades likt en enda stor soppa inombords. Känslor som skapade en stor obalans i mitt mentala. Även utåt sätt var resultatet av detta tydligt.


– Jag betedde mig inte helt korrekt mot familjen här hemma. Utan lät mycket av det jag kände gå ut över dom.


Idag har jag iallafall varit ensam här hemma, eller ja hundarna har varit hemma med mig, men maken har varit på jobbet fram tills bara för en liten stund sedan.


Min dag har inte varit direkt produktiv, utan har mest bestått i att äta, duscha och försöka rannsaka mina känslor för att hitta potentiell triggande faktor, men jag lyckades inte med det denna gång. Dock är det bättre nu såhär på kvällskvisten och jag känner hur jag mentalt är påväg till mitt ”vanliga” och vardagliga jag, innehållande en mer harmonisk balans.


Ja, jag har tydligen fortfarande dagar som innebär ett jäkla mental battle. Dagar som jag bara vill sova förbi eller gorma på, för att få de känslorna att försvinna från min kropp. Idag var en sån dag! Men nu är det bättre! Vilket det alltid brukar bli. . .

Tillslut.

Instagram: @konstenattvaramanniska.se

0 comments