Min make kan han! - Från stress och frustration till en natt på slottet!

Vet inte riktigt vart jag ska börja, så jag börjar bara. . .


Min Lördag fick en tvärvändning på eftermiddagen. Från att ha suttit och studerat och varit helt frustrerad och stressad, till att helt plötsligt bli överraskad av sin underbar man.


Jag fick ögonbindel på mig hemma, han guidade mig till bilen och körde iväg oss båda till Såstaholms slott, som vi bodde på när vi gifte oss. Det visste jag dock inte där och då, utan ögonbindel togs av när vi anlänt till slutdestinationen.Min man hade bokat sjunde himlen, samma svit som när vi gifte oss i September förra året. Men som om det inte vore nog. . .Hade han även utöver detta bokat bord på slottet, så att vi tillsammans på senare på kvällen skulle avnjuta en helt fantastisk skaldjursplatå, tillsammans med gott vin och tilltugg. Ska ni bo på Såstaholms slott så måste ni testa deras skaldjursplatå. Den är helt magisk!
Snacka om att hela hans överraskning och fick mig glad, samtidigt som jag verkligen kunde känna hur skolans tyngd släppte axlarna där och då. Det var så otroligt skönt att bara få komma bort, utan en massa måsten och samtidigt få tillbringa kvalitetstid med min älskade make.


Jag dricker inte speciellt ofta längre, utan tar det väldigt varsamt med alkoholen då jag haft en osund relation till den under min depression. Men denna kvällen unnade jag mig ändå två glas vin och en liten avec. . . Men detta var också den enda alkoholen som intogs under hela kvällen.Efter att vi lämnat av saker på rummet, gjort oss hemmastadda och innan det var dags för platå, så tog vi oss ner till foajén och mös tillsammans framför den öppna brasan. Något vi gjort de senaste gångerna vi varit där nu. Brasan är ett av mina favoritställen på slottet.Efter maten, tog vi oss vidare upp till rummet där vi sedan kollade på deltävling två i Mellon, även om jag redan visste hur resultatet vart. Efter det så vart det sängen, bara han och jag, en natt utan tre hundar snarkandes och stökandes hos oss. . . Ibland behövs det en sådan natt också.


På Söndagsmorgonen avnjöt vi en otrolig frukost buffé och senare på förmiddagen åkte vi vidare till Lidingö och avnjöt en god Brunch på Elfviks Herrgård, tillsammans med två av våra fina vänner.Summering av denna överraskning. . .


Total mållös och tacksam över att jag har just min man som min make och att jag får ha honom i mitt liv!


0 comments