Min topp 7 på filmer och serier att se på under karantänen.

Vissa av oss kanske befinner sig i karantän för att man blivit sjuk. Andra i förebyggande syfte eller för att man är orolig och har ångest över hela situationen gällande Corona. Oavsett orsak så kommer här en lista på 7 filmer och serier att vila ögonen på under karantänen och som även förhoppningsvis kan lindra oro och ångest.Grey’s Anatomy


En dramaserie om en grupp läkare på Grey Sloan Memorial Hospital, som alla från grunden startade sina karriärer som praktikanter på sjukhuset. Serien bjuder på massa äventyr, drama och kärlek.

Säsong 16 är i full gång just nu och jag kan säga att serien bara blir bättre för varje säsong. Finns att ta del av på Viaplay eller Dplay.


Wahlgrens Värld


Följ Pernilla Wahlgren, Bianca Wahlgren-Ingrosso och övriga familjemedlemmar i Wahlgrens klangen i deras galna, röriga men roliga vardag. En realityserie som bjuder på kärlek, känslor, värme, lyx och kaos. - En storfavorit hos mig!


Säsong 7 är igång och finns tillsammans med tidigare säsonger tillgängligt på kanal 5 via Dplay.Familjen Lundell


Joakim och Jonna Lundell, två av landets största Youtubers och entreprenörer, har genom sin egna serie visat en helt annan sida av sig själva. Döm inte förens du gett serien en chans. Familjen bjuder på en helt magiskt och unik inblick i deras liv på alla plan.


Fler säsonger finns att ta del av på Dplay.Älska mig


Överläkaren Clara dejtar utan att hitta rätt, medan lillebror Aron är förälskad och tokig i sin tjej och pappa Sten finner oväntat en passion som tänder till en inre glöd. En fantastisk bra serie skapad av Josephine Bornebusch innehållande drama, intriger, kärlek, sorg och äventyr! - En nyfunnen favorit hos mig!


Serien finns att ta del av på Viaplay.Hjärter dam


Anne och hennes man Peter lever ett liv där deras lyckade karriärer samsas med tvillingarnas ridlektioner och sköna stunder i familjens lyxvilla i en lummig Köpenhamnsförort. Den på ytan perfekta fasaden krackelerar när Gustav, Peters tonårsson från ett tidigare förhållande, kommer och ska bo med fadern. I den varma sommaren utvecklas Annes och Gustavs relation mot något allt mer förbjudet.


Dansk-svensk film som finns att se på Viaplay eller sfanytime.Vår tid är nu


Svensk dramaserie skapad av SVT som är uppdelad i tre säsonger, som sträcker sig under flera decennier med start från fredsdagen 1945. En riktig familjekrönika om kärlek, familjerelationer och konflikter. - En storfavorit hos mig, älskar denna serie!


Finns att ta del av på SVT play eller Viaplay.Sex Education


Brittisk serie som handlar om Otis, en tonårspojke som tack vare sin mamma, som är terapeut kan svar på olika intima frågor som ungdomar i hans ålder behöver svar på. Tillsammans med sin vän Maeve öppnar de en klinik för sexterapi, som blir en succé. - En serie fylld med drama och komedi som verkligen är sevärd!


Två säsonger finns att se på Netflix.Har du någon/några bra tips på filmer eller serier?

0 comments