Min Vecka 5! - Förrådsrensning, PT-pass & Läkemedelstenta.

Så vart det Måndag och ny vecka igen.

Hoppas er helg varit bra och att ni fått tid och möjlighet till återhämtning. Min helg har gått i lugnets tecken och inte inneburit något mer än att jag faktiskt bara varit hemma. Om man inte räknar storhandlingen på ICA i Fredagskväll.


Ny vecka var det och det innebär också att veckans dagar har sina inplanerade aktiviteter. Just denna veckan så kommer det faktiskt ändå hända lite för min del och jag tänkte dela med mig av min vecka.


MÅNDAG

Skolan håller föreläsning för oss T2or om Stroke på förmiddagen. Osäker på om jag kommer ta mig iväg på den, eller om jag väljer att stå över. Jag känner att faktiskt att jag har koll på sjukdomen rätt bra och kan läsa mig till det jag möjligtvis saknar. Annars blir det att se över allt inför läkemedelstentan som kommer äga rum senare i veckan, samt lite småfix med bilservice.


TISDAG

Förbereda och göra klart allt inför veckans basgrupp i skolan samt räkna lite läkemedelsberäkning. Maken och jag ska även eventuellt försöka rensa och snygga till i våra förråd. Det ser ut som kalabalik i båda två. På kvällen sedan blir det en tur in till Täby för lite trevligt ölande, tillsammans med polare.


ONSDAG

Skola och basgruppshandledning, där vi ska gå igenom allt som vi kunnat samla på oss om Hypertoni. Efter det är det hem igen som gäller och bara försöka ta det lugnt. Eventuellt så ska jag och en skolkompis även försöka lösa våra E-tjänstekort inför VFUn.


TORSDAG

Skola på morgongen, som sedan eventuellt väl hemma kommer att bestå i tentaplugg innan det på kvällen att dags att bege sig till Sway för att inleda danskarriären. Jag ska försöka mig på att dansa Street Dance, något jag gjorde när jag var barn. . . Det är över 20 år sedan säkert, så det blir spännande och se hur detta kommer sluta.


FREDAG

Ledig dag, men ändå upp skapligt då det står PT-pass på schemat, något som jag och maken fick i bröllopspresent. Vi har redan varit där tillsammans en gång och då höll jag på att både dö och spy. Antar att det kommer bli något liknande även denna gång. . . Dessutom avskyr jag träning och är framförallt inte någon gym-fanatiker.


LÖRDAG

Klockan 10 är det dags att göra läkemedelstentan, efter den är klar så ska jag bara hem och chilla. Kanske köpa något gott att äta för att belöna mig själv. Det måste ändå vara okej efter att man skrivit en tenta?

SÖNDAG

Vilodag. Inga direkta planer alls.


- Hur ser din vecka ut? Har du några speciella planer?


0 comments