Vart finns min väg någonstans?För det mesta rullar livet bara på.


Dagar, månader och år passerar utan att man riktigt reflekterar kring det. Men plötsligt mitt i bland dessa, hamnar man vid ett vägskäl där det krävs att man vaknar till. Olika vägskäl som innebär att man måste pausa och starta en reflektion och värdering.


Att göra detta är en skrämmande och lustig känsla. Från ingenstans finns det nu mer än en väg att välja mellan för att ta sig vidare framåt, men vilken väg som är den rätta är inte lika självklart och man blir stillastående.


- Stillastående, vid det vägskälet står jag precis nu.


Jag försöker få fram vilken väg jag ska besluta mig för att ta för att komma vidare framåt. Med en hjärna på högvarv, ett hjärta som försöker lista ut vad det känner och utan ett facit i hand på vad som är rätt- respektive fel så är det just nu mycket oklart.

- Jag står helt enkelt fast vid vägskälet. Eller gör jag egentligen det? Det kanske är så att den korrekta vägen redan finns, men just nu är otydlig då jag svängt av en för tidigt och hamnat på en senväg?

Det är ändå en lustig känsla att inte ha svar på allt, framförallt när det kommer till något man trodde man redan hade ett konkret svar på, men som överraskande nog, när man väl står där, inte vart det svaret man trodde.

Just nu är det mycket olika känslor som uppkommer. Ena stunden känns allt okej och nästan som vanligt, medans andra stunden innehåller känslor av ledsamhet, ångest och mycket grubblande.

- Jag tror inte det blir så mycket mer sömn inför kvällens pass helt enkelt, utan att fokuset nu blir på att försöka koppla av framför en serie.


Men först blir det en dusch, så hoppas jag att mycket rinner av mig under den! 🤷🏻‍♂️🙄


När ett hjärta sluar slå, slår ett annat dubbla slag, men frågan är för vad det slår?

0 comments