När katten är borta dansar råttorna på bordet - låt Hedvig hjälpa dig

- Ett betalt samarbete med Hedvig.com -

Som rubriken lyder, så är det då saker i ditt hem olyckligt kan uppstå, men Hedvig kan hjälpa dig att ändra på detta.


Det är när du inte är närvarande som saker riskera att slå till. Inbrottstjuven lurar bakom hörnet och slår till när du lämnat ditt hem. Adventljusstaken du lät vara tänt, när du lämnade rummet för tvättstugan fattar eld i gardinen eller akvariumet hemma hos din vän går olyckligtvis sönder då du lutar dig emot det.

- Ja, allt detta kan uppstå i ens vardag och i samband med det innebära stora utgifter och ersättningsbelopp.

Stora summor som många av oss inte bara sitter med på sparkontot utan som försätter oss i en jobbigt utgångsläge. Som vid scenarion som inbrott dessutom kan innebära förluster av betydelsefulla och dyrbara ting, som utan en hemförsäkring olyckligt går helt förlorat. Du får nämligen inte en krona som ersättning för det du förlorat om en hemförsäkring saknas.

Hemförsäkringen är en av de viktigaste försäkringarna och även om det redan finns en sådan i hushållet, är det alltid rekommenderat att skaffa sig en egen. Lika så även om du inte har något hem, då den täcker upp så mycket mer än vad man tro.

Vad täcker då en hemförsäkring?


Allt från inbrott, skador, olyckor till rättstillfällen där man kan behöva juridisk hjälp och rådgivning. I hemförsäkringen ingår även rese- och överfallsskydd, vilket innebär en stor trygghet.

- Som ni hör så finns det mängder av positivt med att inneha en hemförsäkring. Därför tänker jag nu lyfta HEDVIG.


Det är ett företag som grundades 2018 med mål att göra försäkringsbranschen mer transparent och rättvis. Dem är specialister på allt som har med försäkringar och kan erbjuda privatpersoner, i snitt 20% lägre försäkringspremie. En annan otroligt bra och fin sak med Hedvig är att dem skänker allt överskott till välgörande ändamål.

- Fint eller hur?

Vidare är Hedvig mycket simpel att vända sig till, med några enkla få knapptryck kan du få din utbetalning på ett ögonblick.

Företaget är ett snabbt växande försäkringsbolag som bara under de två första åren försäkrat över 40.000 personer i Sverige och deras hem. Allt till ett värde av 40 miljarder kronor.

- Ja ni hör ju, Hedvig är ett företag att lita på. Så har du ingen hemförsäkring eller för den delen vill byta till ett lägre alternativ, vänd dig då till Hedvig och låt dem hjälpa dig.

Se till att försäkra dig själv, ditt hem och dina värdefulla saker hemma. Detta oavsett om du bor i Bostadsrätt, villa, radhus, hyresrätt, andra hand eller är inneboende hos någon. Det är alltid bra att ha en hemförsäkring och det finns alltid en orsak till att skaffa sig en, så låt Hedvig hjälpa dig!

Vill du läsa mer om företaget, tjänster eller komma i kontakt med dem så klicka in er på deras hemsida.

0 comments