Ny frisyr, trimmat skägg och färg. – Det kan vara ett besök hos Oliver på Tailor Barber.


OBS! Detta är inget samarbete, utan endast allmänt tips! –

Igår vart det ett besök hos min vän och barberare Oliver på Tailor Barber i Täby Centrum, som numera sedan ett tag tillbaka även är den enda människan som får lov att röra mitt hår.


Vi testar en del när jag sitter i hans stol och denna gången fokuserade vi mycket på klipp, skägg och färg av både hår, skägg och ögonbryn. Resultatet av detta ser ni nedan.


Det vart ny frisyr med sidbena och skinfade längs sidor och nacke. Sedan blekte vid håret och satte in en silvergrå toning med inslag av en Lila-metallic färg. Skägget trimmades till och färgades för att få en jämn och enad känsla. Denna gången tog i även och färgade och jämnade till brynen, samt vaxade både ansikte och näsa. Den känslan är obeskrivlig, man känner sig som en helt ny människa efter en vaxning. Så fräsch!

Att komma till salongen är alltid lika trevligt, det är en familjär känsla.


Man möts av mycket glada, trevliga och härliga barberare i sitt essä, där de utför ett riktigt proffsigt arbete. Hade inte jag studerat till Sjuksköterska, så hade även jag omskolat mig till barberare och sedan försökt få anställning hos Tailor Barber. Så trevligt och bra ställe är det!


Som kund har jag alltid gått nöjd därifrån, med en känsla av att jag är den snyggaste i hela Täby Centrum. Allt tack vare att Oliver och Tailor Barber. Denna gången vart jag inte bara nöjd, utan supernöjd. Jag älskar verkligen både frisyren och färgen som skapades fram igår. Eller vad tycker ni själva? Håller ni med?

Jag vill verkligen rekommendera alla män i Stockholm att gå till Tailor Barber i Täby Centrum.

Vill ni klippa er hos specifikt Oliver så gå in på deras hemsida HÄR och boka honom. Men jag har sett vad de andra barberarna i salongen är kapabla till också och jag kan säga som så, att ni inte kommer bli besvikna. Oavsett vem ni bokar hos.


Här ser ni även lite annat som gjorts från tidigare besök på salongen.

BOKA NU!


0 comments