Ont i kroppen - låt Sockander hjälpa dig!

Ett betalt samarbete med Sockander via Interlaced Influencers


Kiropraktik – att göra för hand om man fritt översätter det grekiska ordet till svenska, är en metod och behandlingsform som har sitt ursprung från de gamla grekerna. Ordet Kiropraktik härstammar från grekiskan: ”cheiro” och ”praktikos”.

En kiropraktor lägger stor vikt på hela människan och arbetar på ett strukturerat sätt genom hela patienten och patientens situation, så att rätt diagnos, behandling och rehabilitering kan sättas in, så att patienten framöver undviker att drabbas av smärta och problem igen.

- Min egen erfarenhet kring kiropraktik har alltid varit positiv, så är du, likt mig, en av de tusentals människor som lider av ryggvärk, ryggskott, nackspärr, ischias, migrän eller frusen axel? Kontakta då en kiropraktor.

För dig som är bosatt i Göteborg eller Kungälv kommer här attraktivt tips – ta kontakt med Sockander Chiropractic Optimal Health.

Med över 80 års erfarenhet har kliniken i Göteborg haft legitimerade kiropraktorer, med akademisk universitetsexamen inom kiropraktik och som funnits där för tusentals individer med smärta och lidande.

- Dem kan sin sak när det kommer till kroppens leder och muskler, så att säga.

Alla Kiropraktorer erhåller specialistutbildning inom neurovetenskap/neurologi samt idrott- och sportskador. Vidare finns det möjlighet att snabbt få en tid när smärtan faller på, för justering – då de har akuttider att erbjuda.

Hur går då en behandling till kanske du undrar?

Jo, efter noggrann och strukturerat undersökning får du en behandling som ska resultera till att minska din smärta och få dina muskler och leder att fungera igen. Själva behandling i sig skiljer sig lite, beroende på vilka typer av besvär du upplever och har.

Den kiropraktorn du möter kan även ge dig råd och tips om fysiska aktiviteter och övningar som kan öka din rörlighet och förebygga framtida problem.

Vad är då fördelen med kiropraktik?

Att du slipper gå runt och ha ont i kroppen och att du istället kan fokusera på vardagen utan att känna att kroppen begränsar dig.

Så går du och ha ont i kroppen, ta kontakt med Sockander och låt dem hjälpa dig med dina besvär. Du kommer inte ångra ett besök hos dessa fantastiska människor.

0 comments