Ring klocka ring. Ring ut det eländiga och hårt drabbade året!Så var detta år snart till ända, och vilket år minst sagt! Det 2020 skulle ha att komma med var vi nog få om att förutspå!


Men nu lägger vi inte mer fokus på det, utan blickar framåt och hjälps åt att skapa ett bättre 2021, långt från allt som har med socialdistansering, riktlinjer

och covid-tråkigheter att göra!


Hoppas du får ett fantastisk fint slut på året, att du firar in det nya på ett förnuftigt och säkert sätt och får din nyårskyss!


Själv ska man fira in nya året på arbetet tillsammans med kollegor ikväll, vilket innebär att maken står utan den klassiska och årliga kyssen när klockorna slår tolv inatt.


Därför letar jag nu efter en inhoppare, gärna av det manliga könet, som minst är en lika bra kyssare som mig och som kan tänka sig ta min plats i år och styra upp detta, så att min man slipper stå där vid tolvslaget och inte bli kysst! 🙈


- Det vore för hemskt, för ni vet vad en kyss klockan tolv på nyår betyder?


Den sätter tonen för hela resten av året. En utebliven kyss innebör vidskepligt nog att man riskerar få ett ”dåligt” år tillsammans med sin partner.


Så om du har en lucka över inatt och kan vara på plats hos oss lagom till klockan tolv, skicka ett DM så löser vi det praktiska. Men kom ihåg, endast en kyss och när klockan slår midnatt.


- Don’t you dare go further than a kiss! He’s mine. . .

Okej, skulle det nu råka vara så att du, Zac Efron, av en händelse ser detta och verkligen vill vara denna inhoppare inatt så kan vi kanske diskutera vidare. Du är ju trots allt min makes frikort!


Dessutom skulle jag ha både kommande års födelsedagspresent och julklapp klart! Och jag skulle nog garanterat ha en rätt nöjd kille när jag kommer hem imorgon bitti skulle jag tro!


- Vem får du nyårskyss detta år?


GOTT SLUT OCH GOTT NYTT ÅR!

0 comments