Leksakscity - den perfekta butiken inför årets klappköp!

- Ett betalt samarbete med Leksakcity -Så var November över och igår välkomnade vi December, vilket innebär att julen nu äntligen börjar närma sig med stormsteg.


Personligen är just julen, min absoluta favorit högtid. Den bringar så mycket festliga och mysiga stunder tillsammans med familjen, och även om julen inte handlar om julklappar, så är det ändå något speciellt med den delen. Att få ge bort en julklapp eller två till någon man håller av och se glädjen och tacksamheten i ögonen hos en annan.


Vi har detta året valt att lägga fokuset på syskonbarnen och i skrivande stund är jag i full gång med att leta efter de perfekta små klapparna till min tre underbara prinsessor hemma i Småland. Det slår mig att det inte är det lättaste att hitta julklappar som man eventuellt tror barn skulle uppskatta idag, eller för den delen inte redan har hemma i rummet.


Jag får hela tiden utgå ifrån är mig själv och vad jag skulle vilja leka med om jag var barn idag. Ganska enkelt faller helt klart kläder bort från önskelistan, tillsammans med filmer av olika slag.


Nej, om jag var barn idag och fick önska mig vad som helst, vilket min morfar alltid sagt att man får, så skulle det vara något häftigt och radiostyrt. En leksak att räkna med och som kan underhålla mig om dagarna, som Leksaksrobot Xtreme Bots Robbie Bot eller Robot Gear4play Orbit Bot.Två stycken supercoola IR-styrda robotar, med en räckvidd om över fem meter, som kan programmeras med olika häftiga funktioner. De kan både kan gå, svänga, dansa och säga upp till sexton olika robotljud, men dessutom visa känslor i tjugo olika ansiktsuttryck.


Robot Robbie kan också ställas in med hjälp av handkontrollen i ett läge som resulterar i att hen reagerar på ens egna gester och agerar utifrån den gesten. Som att hen backar om man visar stopptecken med handen. Hur coolt?


Hade jag varit barn hade jag definitivt önskat mig en sådan, även om jag själv inte skrivit det på min lista. Jag hade nämligen kanske aldrig själv tänkt att dessa Robot-kompisar väntade på mig, men jag hade utan tvekan blivit glad.


Tänk att få leka och låta fantasin spröda! Det skulle bli hemliga uppdrag, resor och utforskningar tillsammans, där man själv får välja hur man ska programmera sin egen robot. Spännande och tekniskt utvecklande på samma gång.

Detta är verkligen en spännande julklapp att ha i åtanke nu när julhandeln drar igång. Vill du som läsare kolla närmre på dessa spännande vänner eller kanske klicka hem dem till ditt barn.


Klicka då vidare dig till Leksakscity, den perfekta leksaksbutiken för årets julklappar till barn.


Handla lugnt, håll avstånd och prioritera näthandeln inför denna jul!

OBS! Rek. ålder för dessa robotar är från: 5 år.


0 comments