SÅ HITTAR DU RÄTT I DEJTINGDJUNGELN!

- Ett betalt samarbete med dejtingsidor.nu -


Visst ni att ungefär var fjärde relation börjar på nätet idag eller att par som träffats på online både lever lyckligare och har ett längre äktenskap? - Jo, så är det faktiskt enligt olika Amerikanska forskare.Men även om det stämmer, så innebär inte dejting alltid att man träffar sin livskärlek första gången man skapar en profil online.


Att dejta innebär inte alltid att man träffar rätt första gången man försöker hitta kärleken, men med online-dejting har det idag blivit mycket smidigare och har framförallt större utbud till att faktiskt träffa rätt. Dessutom undkommer man att behöva gå fram i real life - något som för många är både jobbigt och obehagligt. Nej, online är det nya sättet att hitta kärleken skulle jag vilja säga. Idag tror jag dessutom nästan alla singlar använder sig av någon typ av nätdejting forum eller app.


Själv använde jag Grindr, som är bögarnas motsvarighet till Tinder. Det var så jag träffade min nuvarande make och jag är faktiskt tacksam för att den appen fanns, då jag absolut inte är den personen som går fram till någon ute. Jag är alldeles för feg och blyg för det. Mycket för att inte behöva riskera att få nobben. Så online-dejting har för mig varit en otrolig bra grej när det kommer till att få kontakt med killar och hitta den perfekta mannen för mig.


Det finns dejtingsidor för alla idag skulle jag vilja påstå. Men att hitta den som passar just en själv kan av denna anledning vara svårt om man söker allmänt på nätet, men med hjälp utav dejtingsidor.nu blir det enklare. Genom den kan ni både jämföra och välja sidan som passar just dig. Där kan du även se vilken som är populärast, vilka som är kostnadsfria, få kort information om varje app- eller sida och även få tips till hur du får en dejt att bli lyckad.


Så hur kommer du då egentligen igång med ditt dejtande?


Jo, #1 steget är att våga! Även om det kan vara läskigt, så gäller det att våga prova och göra sig tillgänglig för andra singlar. #2 steget är att välja en passande sida/app att skapa en profil hos, där du sedan beskriver dig själv lite kort, kanske vad du söker för partner och lägger till någon bild på dig själv. Det är alltid lättare och trevligare med ett ansikte, så att man kan se vem man skriver med. #3 Nu är det dags att mingla runt och hitta någon intressant att kanske skriva till. Ett bra tips på ett första meddelande är att fatta sig kort, trevligt och väcka en nyfikenhet hos motparten. #4 Nu är det bara att hoppas och vänta på svar.


Svårare än dessa fyra steg är det inte och att dejta ska inte vara något svårt heller, utan enkelt, roligt och spännande.


Så använd dig utav och ta hjälp av dejtingsidor.nu och våga prova! Kanske hittar du just du din kärlek online! Lycka till!

0 comments