SINFUL - Årets fräckaste adventskalender för vuxna att krydda till december med.

I ANNONSSAMARBETE MED SINFUL


Julkalendrar är något som aldrig dör ut. Det är något som uppskattas hos både barn och vuxna. I December kryddas dagarna lite extra med allt från godis till andra trevliga produkter. På marknaden idag kan man hitta det mesta produkter i olika julkalendrar.


En sådan som klättrat upp högt på listorna bland de mest säljande kalendrarna är erotiska julkalendrar från Skandinaviens största e-handelsföretag inom erotiska produkter, Sinful och som ofta blir slutsåld tidigt och jag kan förstå det.


Deras julkalender har en snygg mattsvart design med silvertext och är både välarbetade utanpå som inuti. Tillkalendern medföljer även en inspirationsbok där alla luckor är representerade och bakom varje lucka döljer det sig information om produkten och tips på hur man kan använda sin nya lekkompis.


Kikar man på recensionerna som andra personer gett denna erotiska kalender så märker man snabbt att jag inte är ensam om att tycka den är fin eller utöver det vanliga. Det är många därute som inte kan hålla sina ivriga fingrar i styr utan öppnar alla luckor på en gång.


Erotiska julkalendern - en storfavorit hos de vuxna


Lite kort allmän fakta om Sinfuls julkalender är då att den innehåller 24 erotiska produkter som vänder sig till både par och singlar. Det finns produkter som passar alla sexuella läggningar, så ingen går lottlös! Med följer som tidigare nämnt en inspirationsbok, tips och information som ett hjälpmedel till att hitta sätt att använda produkten till, om ens egen fantasi saknas eller behöver en extra knuff i inspirationen.


På deras hemsida kan man sedan läsa mer om kalendern samt välja mellan två versioner. En kalender med 24 luckor och en annan version med 12 luckor, en för varje söndag fram till Julalfton.


En perfekt kalender att krydda till decembermånad lite extra med. Med Sinful erotisk julkalender blir december vad du för gör den till!


0 comments