SKA DU BYTA LÅS I GÖTEBORG?

- Ett betalt samarbete med AB Låfa Lås & Fastighetsservice -


Idag blir det allt vanligare att man som bostadsägare väljer att byta ut traditionella låssystem med nyckel, till lite mer modernare system. Passerbricka och kodlås börjar allt mer ta plats runt om i landet. Allt för att skapa ett enklare och smidigare sätt för familjen att ta sig in och ut ur bostaden utan att behöva hålla koll på nycklar.


- Även maken och jag går i tankarna att byta ut vårt låssystem med nyckel till kodlås.


Vi orkar inte längre springa omkring i stress hemma, frustrerade över att vi inte kan minnas vad vi lagt våra dörrnycklar. Den tiden känner vi att vi numera vill lägga på annat som att inte behöva stressa ute i trafiken för att komma i tid till arbetet eller skolan.


Att byta ut låssystemet är för alla inte enkelt att göra på egenhand. Åtminstone inte för mig, då jag verkligen har tummen mitt i hand när det kommer till att använda verktyg och göra saker som att byta lås. Därför är det så otroligt bra att det idag finns företag och tjänster på nätet att ta hjälp av.


AB Låfa Lås och Fastighetsservice är ett sådant företag som hjälper dig med att allt som har med lås och fastighet att göra. Det är ett företag som grundas 1969, som sedan 1972 drivs som ett familjeföretag i staden Göteborg.


De arbetar dagligen med olika former av låssystem, passersystem och tillverkar även nycklar – som framförallt företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar använder sig av. Många av de kunder som kommer in till LÅFA i förhoppningen om att komma ut med ett nytt låssystem efter deras rekommendationer, som sedan kan monteras på den dörr det gäller.


- Antingen på egenhand eller med hjälp av Göteborgs skickliga låssmeder.


Idag är de sju anställda på företaget och är alla medlemmar i Sveriges Lås och Säkerhetsleverantörers Riksförbund med auktoriserade låssmeder. Butiken ligger beläggen i Majorna och de vill hjälpa alla – Både företag och privatpersoner.


Inga frågor gällande lås eller fastighetsskötsel är för svår att svara på för detta företag – så går du i tankarna om att byta lås hemma men inte vet vilket lås du ska välja eller hur du ska montera det hela.


- Hör av dig till AB Låfa Lås och Fastighetsservice.


De finns där för dig och har mängder av olika varianter och tjänster att erbjuda.


Efter montering och installation av ditt nya lås kan du även genom dessa få hjälp med både underhåll, jour och utbildning.


Klicka in dig på deras hemsida, läs mer om företaget, deras tjänster och tveka inte att kontakta dom om du har några frågor och funderingar.

0 comments