Snarkningar & Hjärnspöken.

Mannen och mina tre fyrbenta pojkar låg bredvid, snarkandes och ovetandes om att en själv låg vaken. En del av orsaken till jag var vaken inatt, var just deras snarkningar som ljöd, höger om min sida, där alla fyra sov tätt och lugnt intill varandra. Men den största och främsta faktorn var hjärnspökena som inatt valde att besöka mina drömmar och som dessutom inte lämnade mig ifred när de lyckats väcka mig.


Jag har en tenta på Lördag i Anatomi som oroar mig en del. Jag vet inte alls vad jag har koll respektive inte koll på, något som resulterat i mycket stress och ångest de senaste dagarna. För jag vill verkligen sätta denna och få känna att jag faktiskt kan lyckas. Framförallt när de två tidigare tentorna i Anatomi gått åt skogen och inneburit omtenta och misslyckande, med små ynka marginaler.


Det är egentligen lustigt hur man kan låta sig påverkas av sina hjärnspöken ibland. I vaket tillstånd såhär med lite perspektiv och genomgång inför tentan så känner jag ändå att jag lärt mig det väsentliga och kan i och med också finna ett lugn inför Lördag. Varför låter jag mig då påverkas av hjärnspökena om nätterna och även stundvis om dagarna?


Hmm. . .


Visst är det rätt lustigt och ologiskt att vi låter oss bli påverkade? Hur vi människor fungerar och hur lätt hjärnspökena kan träda in och ta över våra tankar om oss själva och vår kapacitet till saker?

0 comments