Studier i höst? - Ta hjälp av hemförsäkringstudent.nu och säkra upp framtiden!

- I samarbete med hemförsäkringstudent.nu -


Sommarlovet är bara ett ynka stenkast bort för oss studenter nu. Äntligen är det dags att få lägga böckerna åt sidan för ett tag, avnjuta sommaren och samla ny kraft för kommande hösttermin.


För andra väntar nu även en spännande och förväntansfull period. I Juli månad anländer

antagningsbeskedet inför höstterminen. Det är minst sagt en spännande tid och mycket ska hinna fixas inför kommande start.


Kurslitteratur, CSN, studentboende och inte minst ekonomin. Man vill innan termin startar hinna med att se över sin ekonomi och skapa sig en framtida budget. Det är som ni säkert ser mycket man vill hinna med. Studier innebär många gånger en del förändringar i livspusslet.

Mitt under allt detta stök är det lätt att missa det allra viktigaste.


En ordentlig och prisvärd hemförsäkring som täcker ens boende. Det är något alla behöver ha oavsett hur man bor. Ta hjälp av hemförsäkringstudent.nu och hitta rätt hemförsäkring för dig. Det är en säkerhet för dig som student!


Med en hemförsäkring säkrar du upp för dig själv ifall om olyckan skulle vara framme. Det kan både röra sig om olika vattenskador, brand eller inbrott, men också saker som rån eller om du själv råkar förstöra egendom. Utöver dessa förmåner, innebär även försäkringen en trygghet för dig när det kommer till resor eller juridiska moment.


Hitta rätt och se till att skaffa en


Om det är så att du blir student ska du därför verkligen se till att skaffa dig en ordentlig hemförsäkring alternativt omvandla din redan tidigare hemförsäkring till en så kallad studentförsäkring.

Med hjälp av hemförsäkringstudent.nu som jämför olika alternativ till förmånliga priser kan du hitta rätt och samtidigt skänka dina månadsutgifterna inför kommande studier då studier medför att ekonomin stramas åt, på grund av arbetsbortfall.


Så har du studier i höst?


Ta då hjälp av hemförsäkringstudent.nu och säkra upp framtiden!


Jag rekommenderar dig att klicka in dig på deras hemsida och låta dem jämföra åt dig och plocka fram den bästa hemförsäkringen för just dig bland de populäraste alternativen just nu ute på marknaden.

En hemförsäkring ska inte behöva kosta skjortan. . . Framförallt allra minst under tiden man är student.0 comments