Sugen på lite vuxen kul till helgen?

- Ett betalt samarbete med VUXEN KUL -

Sverige har en fri diskussion när det kommer till sex, men ändå är det ett ämne som för många av oss är genant att prata om. Det finns trots den fria diskussion en viss tabu bakom området.


Varför är det så, när alla vuxna människor har sex och när vi vet hur alla människor bli till? Sex borde ju egentligen inte vara något konstigt, utan något helt naturligt att kunna prata om, då det även, många gånger ligger mycket kärlek bakom att två vuxna individer har sex med varandra. Dessutom är sex något som har en superpositiv effekt på den mänskliga hälsan.


Oavsett vad du som läsare tycker om sex och vilken nivå du befinner dig på när det kommer till det sexuella kommer här ett litet inlägg om hur man kan krydda till sitt sexliv lite extra. Antingen på egenhand eller tillsammans med en partner.


- Vuxenkul är redo och finns för dig!


Vuxenkul är en webbutik som finns till hands för att lyfta människors sexuella liv till nästa nivå av njutning. På deras hemsida finns mängder av olika leksaker, hjälpmedel, plagg och andra sexiga och spännande saker. Allt för att du som kund ska kunna känna tillfredsställelse och mer njutning i vardagen.


Jag har själv kikat runt på deras sida vid olika tillfällen och hittat många spännande och bra saker som bög, till exempel nedanstående produkter.Man skulle kunna säga att analhygien eller "douchen" är bögens bästa vän! För när det kommer till anala lekar, finns det inget som ger större och avslappnande njutning, än att vara ren och tömd i tarmen. Det kan låta äckligt för många men för oss bögar är den anala leken allt annat än äckligt. Många gånger kan det ge en enormt högre njutning och stimulans, då männens P-punkt omkring prostatan sitter vid framväggen av ändtarmen.


- Douchen är verkligen ett supereffektiv och bra hjälpmedel inför anala lekar! Och vem går inte igång på sexiga underkläder?


Gillar man njutningen när det kommer till analsex och vill lyfta allt ännu ett steg, så är en stor rekommendation en prostatastimulator. Några alternativ kan vara dessa.Dessa stimulatorer är inte bara en njutningshöjare för att den stimulerar prostatan och p-punkten, utan även något som kan ge mannen kraftigare erektioner och ejakulation. Materialet är framtaget för att göra upplevelsen skön och mjuk och tillsammans med vattenbaserat glidmedel är njutningen maximal.


Med den kombinerande penisringen på den ena prostatastimulator får mannen även möjlighet att koppla bort erektionen för en stund, då den håller penisen hård medan pluggen gör sitt jobb.


Visste ni dessutom att de flesta män, homo som hetero njuter av att få sin prostata stimulerad? Många, framförallt heterosexuella män är bara lite för blyga och pryda att öppna om det. Våga därför fråga din partner om den biten, eller varför inte köpa någon av vuxenkuls buttplugs, eller prostatastimulerare som en liten härlig present?


Ja, det finns massor av spännande, härliga och riktigt lusthöjande produkter att tillgodose sig själv med på vuxenkuls hemsida. Bästa sättet att hitta sina favoriter är att klicka in sig på sidan själv och ta del av allt dem har att erbjuda.- Det finns något för alla! Oavsett kön eller sexuell läggning!


Om du dessutom bor i Göteborg, finns möjligheten att fysiskt besöka vuxenkul. Dem har nämligen två butiker placerade i staden. Ibland kan det vara skönt att kunna gå till en butik och känna och klämma på produkterna fysiskt innan man bestämmer sig.


Besök deras sida idag, kolla in deras utbud och lägg din order!

0 comments