TÅRARNA TOG ÖVER - MORBRORS LILLA HJÄRTA

Jag gråter ytterst sällan. De händer kanske högst en gång per år men ikväll har jag gråtit flera gånger om. . .Mitt mellersta charmtroll har gjort sig illa - hon har ramlat och fått sig en fraktur/spricka på skenbenet och som den fjantiga morbrorn jag är när de kommer till dessa barn så hugger det tag om hjärtat då man bara vill finnas där och i detta fall ta hand om sin ettåriga systerdotter.


Det finns enstaka tillfällen som man önskade att man bodde ett stenkast bort från familjen. Tillfället som nu uppkommit är ett sådant. Man vill som morbror och storebror komma till undsättning och ta sin lillasyster och systerdotter under vingarna, krama om dem och säga att allt kommer bli bra igen.


- Men det är inte alltid som man kan göra som man önskar och det är jag vet jag om.


Nu bor vi 321 km från varandra och har vårt egna på varsitt håll som gör det svårt att bara lämna allt och åka, men det förändrar inte de känslor som existerar eller som jag känner. Känslorna finns kvar där och ikväll fick dom mig att gråta.


Jag är fullt medveten om att allt kommer bli bra tillslut. Det vet både jag och min lillasyster. Morbrors mellersta charmtroll kommer få ett friskt, stark och förstärkt skenben att springa omkring med igen. . .


Men när hon skadar sig på detta sätt och är så liten, så gör det som sagt ont i hjärtat och ikväll kom tårarna.


- Ja, ibland är det lite lätt frustrerande att bo så långt bort. . .


Morbrors mellersta hjärta!

0 comments