Ta hjälp vid psykisk ohälsa - ta kontakt med VM LÄKARKONSULT!

- Ett samarbete med VM- läkarkonsult-


Livet är minst sagt en berg- och dalabana. Lika härligt och glatt så kan det även periodvis vara dystert och tungt.

- Nej livet är verkligen inte alltid en dans på rosor om man säger så.

Man kan känna att man har allt som krävs för att man ska lyckas må bra, känna lycka och en mening, men när en förändring i vardagen uppkommer kan allt förändras och det är dags för den där åkturen rakt ner från den allra brantaste backen. Det finns ingen broms utan allt man kan göra är att snällt sitta ner och följa med i svängarna.

För vissa innebär detta mer skada än för andra när det kommer till människans mentala hälsa. Motgångar och nedförsbackar hanteras olika beroende på många faktorer.


Ibland är det dessutom inte heller helt självklart vart den specifika orsaken till ens mentala lidande är, då är det bra att olika psykiatriska mottagningar finns. Dessa kan hjälpa och guida dig tillbaka när mörkret tagit över din vardag.


VM läkarkonsult är ett bra alternativ att vända sig till om man känner behov av hjälp.


Hos dem kan du antingen boka in besök på deras mottagning på Sjukhusvägen 3 i Uppsala alternativt ett enkelt digitalt videobesök tillsammans med en av företagets läkare speciellt inriktade mot psykiatri.

Tillsammans med VM läkarkonsult kan du genom läkarkontakt få hjälp med din psykisk ohälsa, ångest, sömnstörning, depression, utmattning eller andra psykisk problematik genom bedömning och samta. I vissa fall även hjälp med eventuell läkemedelsbehandling.


Vill du få mer information om företaget, deras tjänster eller komma i kontakt med dom, klicka då in er på VM konsults hemsida.


Det är viktigt att man tar psykisk ohälsa på allvar och sätter in hjälp i tid. Tveka därför inte att ta kontakt!0 comments