Tisdag. En mer produktiv dag med ett härligt avkopplande avslut.

Godkväll! Sitter här framöver youtube och fortsätter mitt strötittande, denna kväll bjöd jag även in Alice Stenlöf till mitt vardagsrum. Jag tycker det är riktigt rogivande och ha dessa vloggar gåendes i bakgrunden medans jag fixar med annat.


- Vissa lyssnar Podcasts, jag kör på vloggar.


Idag känner jag mig fysiskt bättre jämfört med igår.

Jag tror faktiskt allt handlade om att jag åt fel kost i söndags. Min kropp och hud, men framförallt min mage är extremt känslig mot att få i sig vissa saker. Vilket innebär att jag måste vara rätt noga med att kontrollera vad jag stoppar i mig, men ibland orkar jag bara inte och ibland fuskar jag. Vissa gånger reagerar inte kroppen alls, men igår var antagligen ett av de tillfällen som kroppen ville göra uppror mot mig. Om det var så får jag skylla mig själv litegrann.


I övrigt har dagen varit bra.

Jag har haft studietid hemma och förberett inför morgondagens basgrupp i skolan. Har även lagt lite tid åt läkemedelsräkning inför Lördagens examination. Utöver det har jag även lämnat tillbaka kurslitteratur och röjt lite grann hemma. En betydligt mer produktiv dag idag jämfört med igår. Även om den inte innehållit jättemycket "attgöra" saker.Imorgon är det en tur till skolan på morgonen som står på schemat.

Den första skoldagen för min del denna veckan, men det ska bli riktigt skoj att få komma iväg och träffa lite människor. Det skall även spelas in en liten "intervju" till en skoluppgift som kallas samtalsträning. Mycket oklart vad samtalsträningen innebär, men på Torsdag får jag svar på det.


Nu har jag och mina fyrbenta pojkar varit ute på den sista rundan inför natten. Nu tänker jag ta min kopp te som jag gjort mig, kolla lite Netflix och invänta maken som slutar arbeta nu och är på G hemåt.

0 comments