Topformula, din kosttillskottsbutik på nätet!

- Ett betalt samarbete med Topformula -Jag vill med detta inlägg slå ett extra stort slag för det östgötska bolaget Topformula som erbjuder egentillverkade svenska kosttillskott till otroligt fina priser, med fri frakt!


Företaget har egen fabrik, med sin lokalisation i Norrköping och är idag ett av de ledande bolagen i landet när det kommer till utveckling och produktion av kosttillskott.

Deras affärsidé bygger alltid på att försäljning alltid ska utgå från deras egen fabrik, direkt levererat till kundens dörr. Detta medför att dem alltid har total insyn i allt som levereras och att man som kund alltid kan erbjudas deras bra priser.


Topformula är alltså både din producent, distributör och leverantör.


I deras sortiment kan man bland annat hitta tillskott som stärker kroppen, bidrar med bristande vitaminer och mineraler och hjälper en att skydda kroppen mot ämnen som man själv kanske är lite mer känslig mot, som till exempel laktos.


Hos topformula kan du hitta deras olika sorters tillskott, ett sådant tillskott är laktas, som i sig är ett enzym som många idag saknar, vilket för oss överkänsliga mot laktos. Enzymet bryter nämligen ner laktosen vi stoppar i oss och tillskottet innebär att tarmarna får hjälp med att detta.


Ett bra sätt att förebygga magras vid tillfällen då undvikande av laktos kan bli lite tjorvigare, så som restaurang besök.


Utöver detta tillskott finnas andra fantastiskt bra produkter att spana in och beställa hem, allt från vitaminer till Omega-3 tabletter. Du kan även hitta tillskott som Topformula Vegan och Topformula Sport.


Jag rekommenderar verkligen att du framöver låter Topformula vara företaget du vänder dig till nästa gång du är på jakt efter kosttillskott. Klicka in dig på deras hemsida och ta del av deras utbud redan idag! Alltid fri frakt, snabba leveranser och produkter till riktigt bra priser.
0 comments