Vad blir nästa kapitel i ditt liv?

Livet är en fantastisk och konstant resa som vi människor får möjlighet att ta del av. Den ena dagen är inte den andra sig lik - dagarna har en början och ett slut.


Livet är kort och gott en resa under ständig konstruktion och som hela tiden bjuder människan på möjligheten att skapa fram nya spännande kapitel - som bara väntar på att bli skrivna och upptäckta av oss människor.


Att som människa få denna fantastiska förmån är inte bara fantastisk och skapar oss en meningsfullhet och ett välbehag, utan är samtidigt även en förmån som erbjuder lycka och personlig utveckling.


Det är en resa människan minst sagt behöver då vi, även om vi inte vill acceptera det själva många gånger, hela tiden är i behov av förändring, förnyelse och okända främmande marker. Allt för att fortsätta söka kickar och rus av frid och tillfredställelse.


Därav citatet - ”det är nyttigt att ibland vända blad och skapa fram nya kapitel”, även om detta kan skapa känslor innehållnde osäkerhet, rädsla eller ångest.


Det är av stor vikt att inte försöka bli fast i sin ”comfortzone” utan istället försöka ta det där steget ut mot det okända - för att undvika att man hamna i hamsterhjulet och göra sig själv olycklig.


Människan behöver förnyelse mellan varven för fortsatt känsla av lycka och mening i livet. . .


Detta är något vi behöver skapa oss en acceptans till - vi förblir inte statiska, utan fortsätter att hela förändras. Varje sig vi vill det eller inte. . . Saker och ting passerar och saker och ting är i behov av förnyelse, så även när det kommer till oss människor.


Förändringar i livet är svängar som behövs för att fortsätta utvecklas och skapa välbehag, men även för att vi ska kunna få fortsätta känna det fantastiska med livet.


Livet är helt enkelt en resa och process som vi inte kan stoppa men som vi kan vara med och påverka - för även om livet är under en ständig förändring så kan vi ta pennan och vara författaren till nästkommande kapitel.


Så med detta sagt, vad blir nästa kapitel i ditt liv?

0 comments