Välkommen in i värmen. . .

Alex Araya kommer framöver börja blogga för konsten att vara människa.


Ni är nog många som redan är bekant med vem är Alex Araya är. Några andra av er kan säkert på egenhand luska ut vem han är, men för att göra det hela lite mer inbjudande och professionellt så tänker jag ändå att en kort presentation av honom är på sin rätta plats.


Snabbfakta om Alex:


Bor: Kiruna

Civilstatus: Gift

Familj: Robin & tre stycken hundar;

Lion, King & Aslan.

Yrke: Väktare, Danslärare, Koreograf & Tränings-instruktör.


Alex är helt enkelt min fantastiska make, som nu framöver, lite då och då kommer flika in här på bloggen och dela med sig av sina tankar, erfarenheter och tips när det kommer till hälsa, ohälsa. Delvis inom den fysiska men huvudsakligen kommer inläggen beröra den psykiska ohälsan.


Inom kort kommer första inlägget publiceras, och jag kommer som vanligt skicka ut notiser på sociala medier om när det finns tillgängligt för läsning. Men ni kan också själva välja att fylla i fliken i högra sidan och på det sättet själva få en notis på telefon när nya inlägg dyker upp här på bloggen.


Jag vet att Alex är supertaggad på att få börja skriva åt er, och jag är tacksam över att han vill göra det hos mig. Det har varit svårt att få tiden och schemat att räcka till, vilket har resulterat i att bloggen blivit lidande en hel del sedan årsskiftet. Förhoppningvis kan detta återställas nu, när vi är två som kan leverera här inne.


Om ni skulle ha önskemål kring ämne, som ni är nyfikna på att vi skriver om eller har andra tankar så får ni mer än gärna höra av er till mig via: kontaktrobinaraya@hotmail.com


Puss och Kram!

0 comments