Vanlig charterresa eller häftig seglarresa med More Sailing? - Det är frågan!Jag tror inte jag är ensam om att drömma mig bort till en annan tid, där Covid-19, karantän och den mentala hälsan inte längre existerar och drar oss allt djupare ner i mörkret. Vi är garanterat många som längtar bort till andra breddgrader innehållande sol, värme, bad och massa häftiga äventyr för hela familjen.


- Åtminstone gör jag det!


Jag vet inte hur många gånger jag under det senaste året varit ute på nätet och sökt efter olika länder att besöka eller platser att utforska när världen är återställt. Det har varit allt från soliga charterresor till Grekland, Italien, Kroatien och Spanien, till andra plaster som New York, London och Paris.


Varje gång drömmer jag mig bort från Sverige och föreställer mig hur skönt det vore för själen att bara få komma ifrån en vecka eller två.


Som ett brev på posten, när jag satt här hemma och sökte runt på nätet fick jag ett erbjudande om ett samarbete med ett företag som heter More Sailing, ett företag och hemsida som erbjuder härliga seglarresor i härliga platser runt om i världen.


Självklart väcktes ett nyfiket intresse för att utforska deras hemsida och seglarutbud mer, och bara efter någon ynka minut var jag fast! Mina drömmar seglade iväg här hemma, där jag föreställde mig själv tillsammans med min man på en härlig segelsemester i Västindien, Karibien. Tänk vilken härlig upplevelse att få göra tillsammans.


- Jag slår vad om att det är något man alltid kommer minnas, blicka tillbaka på när man blir äldre och berätta om för sina barnbarn.


Det bästa med More Sailing, utöver deras härliga segelutbud som jag hittade var att alla är välkomna, oavsett om man är amatörseglare, nybörjare eller rutinerad veteranseglare. Det finns något för alla nivåer. Båtar för den som vill segla själv och möjligheter att segla med besättning om man känner sig obekväm med att segla själv eller för den delen bara vill njuta av en avkopplade semester tillsammans. Utöver det kan man även själv välja om man, tillsammans med More Sailing vill segla genom Medelhavet eller över Atlanten.


Man kommer alltså hem och får lov att bära ett par röda byxor med stolthet, om man är av den äventyrliga typen som väljer det sistnämnda alternativet. Hur coolt är inte det?- Helt ärligt så fastnade jag totalt för More Sailing och deras utbud!


Jag har nu efter att ha läst på deras hemsida startat en dröm och en vision om att framöver, när världen är återställd igen ta möjligheten att göra en av dessa resor. Den absoluta drömmen hade varit seglingen över Atlanten, men Karibien hade varit otroligt häftigt också och kanske mer lämplig om man vill göra denna segelresa tillsammans med familjen.


Nästa steg nu blir att beställa hem en kostnadsfri katalog med all information och sedan sälja in allt till maken, och kanske även svärmor, svägerskan och hennes make. . . För vem vet även dem kanske blir sugen på att följa med ut på en häftig segelresa.


Klicka in dig på deras hemsida du också och spana in deras härliga och drömlika utbud på segelresor!


0 comments