VFU, mental återhämtning och födelsedag! - En perfekt dag!

Igår avklarades dag två av VFUn - en dag som gick ungefär som första. Jag tror att det kommer bli fem bra veckor på detta stället, både personal och de äldre är trevliga.


Förutom praktiken så var det också min födelsedag igår, så på förmiddagen spenderades den tillsammans med hundarna och maken. Vi tog en liten sovmorgon och åt en frukost samt tog en mysig och skön promenad. Jag fick presenter tidigare i helgen!


Idag har jag en ledig dag, vilket har inneburit fix med framsidan. Vår utemöbel kom idag och det vart så otroligt mysigt med den, även om den är bastant. Så nu sitter jag tillsammans med hundarna här ute - de ligger i solen och gottar sig och jag sitter och små trixar med bloggen och skriver detta inlägg.


Hur härligt?!- Fruktansvärt härligt!


Solen börjar äntligen värma upp och den behövs verkligen under tiden som isolering fortsätter existera. Här kommer jag nog bli sittandes ett bra tag framöver!


Hoppas ni tar hand om er och att även ni får möjligheten att njuta av solens strålar. Vi kommer att höras snart igen. . .


Tills dess så får ni mer än gärna följa min vardag på @konstenattvaramanniska som uppdateras löpande! Även kontot @bogarnasvarld uppdateras dagligen, antigen av mig eller Alex!


Stora kramar!0 comments