Vill du undvika bli sjuk? - Här är produkterna för dig

Ett betalt samarbete med Influensa-skydd.seNu under influensatider och fortfarande även under den tiden vi lever i med Covid-19 är det bra att ta det säkra före det osäkra, så att man undviker att att drabbas av sjukdom som ger vardagen hinder att bemästra.


Munskydd är ett bra sätt att förebygg att bli sjuk - samtidigt som de hindrar andra från att eventuellt bli smittade av dig.

Det svenska företaget och e-handeln, Influensa-skydd som ägs och drivs av moderföretaget Mjällbusters AB, tillgodoser dig med både munskydd och handsprit som ett ultimat komplement. Deras skydd är ett CE-märkt medicinteknisk produkt som fångar upp mikroorganismer i utandningsluften, skyddar din omgivning från infektionsrisk och dig från synliga droppar och stånk från kroppssekret.

Detta är ett bra munskydd som kan användas privat som inom vården.

Munskyddet är kinatillverkat och handspriten är en svensktillverkad produkt som finns i lager, vilket medför en snabb leverans till din dörr. Båda produkterna är självklart testade och godkända i Sverige samt även hos Läkemedelsverket.

Det är inget tvång i Sverige att använda munskydd - men ett bra sätt att förhindra att spridning av sjukdom och framförallt nu när Corona fortfarande existerar i samhället.

Så kika in på hemsidan och beställ hem munskydd och handsprit till humana priser om man jämför de priser som finns ute på marknaden idag.

0 comments